Kom de toekomst van voedsel proeven tijdens het Beter eten Festival

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Op vrijdag 29 april en zaterdag 30 april organiseert Albert Heijn de eerste editie van het Beter eten Festival. De Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen wordt omgetoverd tot een festivalterrein van ruim 6900 vierkante meter. Dit meldt Zaandstad.NieuwsNL. 

Onder leiding van enkele BN’ers zullen de nieuwste innovaties op het gebied van gezonde en duurzame voeding worden getoond. Drie thema’s zullen centraal staan tijdens het evenement: lekker in je vel met een gezonde leefstijl, de sociale verbindingskracht van voedsel en hoe we de aarde beter kunnen achterlaten voor de volgende generatie. Onder leiding van onder andere Eric Corton zijn er diverse workshops en voedselmonsters om uit te proberen.

Samen eten

Centraal zullen de zogeheten aanschuiftafels zijn. Alle bezoekers zijn hiervoor uitgenodigd om gezamenlijk te genieten van nationale en internationale producten. Boeren geven een boeiend kijkje in het productieproces van aarde tot supermarkt. Tijdens de workshops kunnen zaadpakketjes worden gemaakt of een eigen koffiemelange.

Naast radiopresentator Eric Corton zijn er gesprekken met Typhoon, Irene Schouten, Adjiedj Bakas, Chloé Rutzerveld, Elisah Pals en Hannah Verboom.

Bron: Nationale Horecagids