Zuivelhoeve overall winnaar van Foodservice Awards 2022

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
De winnaars van de ‘Foodservice Awards 2022’ zijn afgelopen week bekend gemaakt. De Zuivelhoeve was het foodservicebedrijf met het hoogste puntenaantal en mocht twee prijzen in ontvangst nemen: de beste speciaalzaak en de overall winaar. Door de laatstgenoemde prijs mag het bedrijf zich het favoriete foodservice bedrijf van de consument noemen. Dit meldt Horecava.

De awards worden normaal gesproken op de Horecava gepresenteerd, maar werden dit jaar na een lunch bij restaurant Trammmhuys in Voorburg uitgereikt. De lunch telde negen gangen en werd door chef-kok Pierre Wind verzorgd. Hij gaf de genomineerden de gelegenheid om te kunnen genieten van diverse gerechten, zoals veganistische ‘oesters’ en een live gerookte zalm.

Prijscategorieën

Er werden prijzen in negen categorieën uitgereikt: Fastservice, Klassieke Horeca, Leisure, Marktkramen, Snackbars, Speciaalzaken, Thuis eten, To go en Warme Maaltijdbezorging. Kwalitaria nam twee prijzen in ontvangst, namelijk die van snackbars en warme maaltijdbezorging.

Voor de winnaars van alle categorieën van de Foodservice Awards 2022 kun je hier klikken.

Door: Nationale Horecagids