Qmusic strikt Martin Garrix voor Koningsdagfestival

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Ook Martin Garrix treedt op tijdens het Koningsdagfestival van Qmusic. Daarnaast zijn ook Ilse DeLange, André Hazes en Racoon aan de line-up toegevoegd, maakte de radiozender woensdag bekend. Ze geven om en om miniconcerten vanuit huis.

Qmusic is blij met de toevoegingen. "Niemand vertegenwoordigt het muzikale succes van ons land op het huidige wereldpodium beter dan drievoudig nummer een-dj/producer van de wereld Martin Garrix. We zijn dan ook heel trots dat hij voor ons een set van een half uur zal draaien op Qmusic presenteert: Samen Oranje. Met Jeangu Macrooy, Ilse DeLange, Dotan, André Hazes Jr. en Racoon en alle eerder aangekondigde namen, is de line-up nu compleet voor een fantastisch koningsdagfestival in ieders tuin, woonkamer of balkon", aldus programmadirecteur Dave Minneboo.

Eerder werd al bekend dat ook artiesten als Davina Michelle, Nielson, Miss Montreal miniconcerten geven. De radiozender organiseert daarnaast een muzikale vrijmarkt voor kinderen. Jonge talenten kunnen zich opgeven voor een optreden op de radio. Tijdens het optreden wordt in de Qmusic-app 'met de pet rondgegaan'.

Alle radiozenders draaien op Koningsdag onder de noemer Samen Oranje alleen muziek van Nederlandse bodem. Elk station geeft daar zijn eigen invulling aan.

Door: ANP