Dancefeest Sensation komt pas in 2021 weer terug

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Ook in de dance-industrie is het bericht dat alle evenementen die vóór september zouden plaatsvinden hard aangekomen. Op Instagram laat Sensation, een van 's lands grootste en bekendste dance events, weten 'zeer bedroefd te zijn'. Op 3 juli zou in de Johan Cruijff Arena het event Beyond Sensation plaatsvinden, de opvolger van het 'vertrouwde' Sensation dat voor het laatst in 2017 werd gehouden.

"Lieve fans, we hopen dat jij, je familie en vrienden in goede gezondheid verkeren. In de afgelopen weken zijn onze levens op cultureel en sociaal gebied compleet aangetast. Met veel verdriet delen we jullie mee dat de Nederlandse overheid heeft besloten alle evenementen af te zeggen die voorafgaand aan 1 september 2020 stonden gepland. Wij zijn net zo teleurgesteld als jullie," luidt de boodschap.

"We werken een jaar lang, dag en nacht aan deze productie. Met maar een doel: om jou als bezoeker te overdonderen en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Desondanks staan we volledig achter dit besluit, omdat het noodzakelijk is. Uiteindelijk is jouw veiligheid, die van andere gasten, onze medewerkers, de artiesten en onze geliefden het meest belangrijk."

ID&T, het bedrijf dat Sensation organiseert, laat tevens weten een nieuwe datum te hebben geprikt voor Beyond Sensation. Op 3 juli 2021, exact een jaar later, hoopt de organisatie alsnog te vlammen met hun nieuwe concept.

Door: ANP