Michael Bublé komt naar Amsterdam

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
AMSTERDAM - Michael Bublé komt volgend jaar naar Amsterdam. De Canadese zanger staat op 2 november 2019 in de Ziggo Dome in Amsterdam, kondigt concertorganisator Mojo aan.

De tournee van Bublé, die in het teken staat van zijn nieuwe album love dat vrijdag uitkomt, begint op 13 februari in Tampa in de Amerikaanse staat Florida en doet onder meer 27 steden in de Verenigde Staten aan. Het Europese deel begint op 21 september in Wenen en gaat langs negentien verschillende Europese steden en landen.

Het is de eerste tournee van MIchael Bublé sinds zijn zoon Noah is genezen van kanker. Afgelopen zomer heeft Michael Bublé voor het eerst in twee jaar weer opgetreden. De Canadese zanger maakte in Hyde Park zijn comeback tijdens het Londense festival British Summer Time 2018. Daarnaast gaf hij in augustus shows in Dublin, Londen en Sydney, waar hij optrad voor meer dan 150.000 fans.

Michael Bublé was voor het laatst in Nederland te zien in 2014 met uitverkochte optredens in Ziggo Dome en Ahoy, die in het teken stonden van zijn Crazy Love Tour.