Waylon gaat voor winst op Songfestival

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
HILVERSUM - Waylon gaat maar met één doel naar het Eurovisiesongfestival: de winst. Als dat volgend jaar niet direct lukt, gaat hij net zo graag nog een aantal keer.

"Ik wilde dolgraag nog een keer, dat heb ik nooit onder stoelen of banken gestoken. Eigenlijk wil ik blijven gaan tot ik eerste word. Dus alle haters kunnen hun lol op", zegt Waylon op de site van het Songfestival. Voor de zanger voelt het Songfestival als de Olympische Spelen voor een sporter. "Je stopt ook niet als je een keer goud, zilver of brons hebt gewonnen. En binnen mijn tak van sport is dit het enige podium waar ik Nederland kan vertegenwoordigen."

"Je land vertegenwoordigen blijft iets moois", gaat Waylon verder. "We zijn namelijk een prachtig land dus ik sta gewoon weer te stralen volgend jaar met een glimlach die pas ontspant na 12 mei. Nu hard aan de slag om het winnende liedje te maken!"

Donderdagochtend werd bekend dat Waylon voor de tweede keer naar het Songfestival gaat. Hij deed in 2014 ook mee als onderdeel van The Common Linnets, die toen tweede werden achter Conchita Wurst.