Lil’ Kleine voegt concertdata toe aan tournee

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
AMSTERDAM - Lil’ Kleine breidt zijn tournee Alleen uit. De rapper geeft minstens twee extra concerten in Amsterdam en Antwerpen.

Lil’ Kleine kondigde vorige maand aan dat hij op tournee gaat, de kaarten voor zijn shows vlogen over de toonbank. De rapper wist Koninklijk Theater Carré, waar hij op 6 oktober zijn tournee aftrapt, binnen een half uur uit te verkopen. In één avond werden meer dan 20.000 kaarten verkocht.

De vraag naar concertkaarten bleef groot, waarop Lil’ Kleine en producent 4PM Entertainment op zoek gingen naar extra mogelijkheden. Die zijn gevonden, exacte data en locaties worden “op korte termijn” bekendgemaakt, lieten de rapper en producent weten.

Wat diks

“De kaartverkoop ging mega hard!”, jubelt Lil’ Kleine. “Het is super tof dat het zo snel is gegaan en er bleven maar berichtjes binnenkomen van mensen die er alsnog bij willen zijn. Daarom hebben we besloten een extra show te doen in Amsterdam en Antwerpen. In België wil ik al een hele tijd een eigen show doen, dus ik ben blij dat dat nu gaat gebeuren. We gaan er echt wat diks van maken.”

Fans van Lil’ Kleine kunnen zich vanaf vrijdagochtend 11.00 uur inschrijven voor kaarten. Wanneer de algemene kaartverkoop van start gaat, is nog niet bekend.