Chefkok van 24Kitchen onder de indruk van horecaleerlingen speciaal onderwijs

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Mounir Toub, chefkok van onder andere 24Kitchen, is onder de indruk van leerlingen die een horecaopleiding volgen aan scholen voor speciaal voortgezet onderwijs en praktijkonderwijs. DIt meldt Het Brabants Dagblad.


Toub was afgelopen woensdag getuige van de eerste talentenwedstrijd PROfessionals in Schijndel. Aan de wedstrijd deden leerlingen mee van diverse scholen die een opleiding volgen in de richting van Bakkerij, Keuken of Bediening.

Gestructureerd en hygiƫnisch

De chefkok geeft aan dat de leerlingen in de categorie Bakkerij en Keuken verschillende gerechten moesten bereiden. Toub was onder de indruk van hoe gestructureerd, hygiƫnisch en hard de leerlingen werkten. Hij vond het mooi om te zien hoe goed de leerlingen samenwerkten en hoe zij problemen goed wisten op te lossen. De leerlingen in de categorie Bediening moesten een driegangenmenu serveren.

Benieuwd wie de winnaars zijn? Klik dan hier.