Flink begint ‘Buurthub’-winkel in Alkmaar

Door Nationale Horecagids
2 min
Flink wil de winkels van waaruit bezorgers vertrekken aantrekkelijker maken voor buurtbewoners. Dat wil de flitsbezorger doen met de zogenaamde ‘Buurthubs’. De eerste locatie openen zij in Alkmaar. Daar heeft de locatie een flinke make-over gekregen, met een volledige restyling en een nieuw interieur. Dat meldt Foodclicks.

Er is al langere tijd een discussie gaande over de uitstraling van de locaties van flitsbezorger Flink. Die zien er vaak onaantrekkelijk uit door de geblindeerde ramen en daarnaast zouden ze voor overlast zorgen. Daar wil Flink een einde aan maken en laat met de nieuwe locatie in Alkmaar zien hoe zij het ook kunnen doen.

Buurtsuper

De locatie in Alkmaar wordt vooralsnog gebruikt als vertrekpunt voor flitsbezorging, maar bewoners uit de buurt kunnen hier ook ter plekke bestellen en boodschappen doen. Het team van Flink verzamelt de boodschappen en die worden vervolgens binnen een paar minuten aan de klant meegegeven. Als je op locatie boodschappen doet, krijg je 10 procent korting omdat Flink dan geen boodschappen hoeft te bezorgen.

Aanvullende services

Flink is van plan om de hubs een buurtfunctie te geven. Daarom is het naast boodschappen doen ook mogelijk om voor andere services naar Flink te gaan. Voor het oppompen of plakken van een fietsband of het ophalen van pakketjes kunnen klanten ook naar de ‘Buurthub’.