Thuisbezorgd en Healthy Fridge starten samenwerking voor alternatief bedrijfskantines

Door Nationale Horecagids
3 min
Thuisbezorgd en Healthy Fridge denken dat de bedrijfscatering beter kan worden ingericht. Daarom starten zij een partnership om een alternatief te bieden voor traditionele bedrijfscatering. Voor veel bedrijven is het door hybride werken niet meer rendabel om een bemande kantine te hebben. Daarom biedt de bestelsite met de Healthy Fridge een onbemand alternatief die elk moment beschikbaar is. Dat meldt Out of Home Shops.

Elke dag wordt de Healthy Fridge gevuld met dagverse en gezonde producten. Betaling gaat via Thuisbezorgd Pay. Dit is de zakelijke betaaloptie van Thuisbezorgd. Medewerkers ontvangen betaaltegoed van hun werkgevers. Daarmee kunnen de werknemers rechtstreeks producten bestellen of deze halen uit de Healthy Fridge.

Flexibiliteit en gemak

Imad Qutob van Thuisbezorgd zegt dat de maaltijdbezorgsite haar zakelijke klanten wil ontzorgen. Dat doen zij volgens Qutob door een service te bieden die ‘meer flexibiliteit, gemak en keuze biedt, passend bij de nieuwe manier van werken’. Daarbij kan het gaan om alle soorten bestellingen, van klein tot groot.

Makkelijker bereikbaar

Het is de missie van René Brink en Healthy Fridge om gezond eten net zo toegankelijk en lekker te maken als ongezond eten. Hij denkt dat de Healthy Fridge hier een goed begin van is. De gebruiker heeft ten alle tijden toegang tot de koelkast en kan dus altijd verse maaltijden krijgen. “Afrekenen gaat eenvoudig met Thuisbezorgd Pay én gebruikte verpakkingen kunnen worden ingeleverd.”