Eerste Dunkin’ drive-through opent langs A28

Door Nationale Horecagids
2 min
Wegrestaurant Hajé en Dunkin’ Donuts hebben in samenwerking met elkaar de eerste Dunkin’ drive-through geopend. Deze is sinds afgelopen weekend in gebruik. Het betreft de Hajé langs de A28 ter hoogte van Nunspeet. Dat meldt Frituurwereld.

De Nederlandse franchiser bij Dunkin’, Nabil Besali, is het de eerste drive-through van Dunkin’ in West-Europa. Wel startte het bedrijf een aantal jaren gelden een pilot met New York Pizza in Goes. Dit deden zij in de vorm van een loket waar bezoekers zowel pizza als donuts konden kopen.

Nieuwe vestigingen

Op verzoek van Hajé is de keuze gemaakt om een drive-through te openen. Het bedrijf zocht naar een manier om mensen snel van koffie te voorzien, door middel van een drive-through. Deze biedt hetzelfde assortiment als in de andere vestigingen.

Dunkin’ blijft uitbreiden in het land. Onlangs opende het een winkel in onder meer Zaandam, Venlo, Delft, en op Eindhoven Airport. In de jaren negentig al vestigde Dunkin’ zich in Nederland. Maar het was de komst van Besali die de herstart van de onderneming aankondigde.