Koffiebranderij Mocca d’Or nieuwe partner van Gastronomisch Gilde

Door Nationale Horecagids
2 min
Koffiebranderij Mocca d’Or en het Gastronomisch Gilde slaan de handen ineen als partners. Het doel van het Gastronomisch Gilde om te verbinden, inspireren en ondersteunen wordt door Mocca gesteund. Zo hoog als de lat ligt in de Nederlandse gastronomie en de ambitie die het Gastronomisch Gilde hierin uitdraagt, zo hoog legt Mocca d’Or de lat in het roosteren en leveren van de beste koffies en bieden van kennis, keuze en inspiratie. Dat meldt Mocca d’Or.

Mocca d’Or gelooft in branche gerelateerde samenwerkingen die de professionalisering van de horeca bevorderen. Dat doen zij al langere tijd door het ondersteunen van horeca vakopleidingen en vakwedstrijden. Daarnaast trainen zij wekelijks vele (young) professionals in hun training- en inspiratiecentrum in Zwolle. Mocca d’Or is dan ook erg trots op de samenwerking met het Gastronomisch Gilde.

Koffie Kennis en Inspiratie

Koffie is een natuurproduct dat een lange reis maakt voordat het hier belandt. Elke koffiesoort heeft een aparte smaak en bereiding, door de invloeden van het weer, het land van herkomst, bodem en omliggende gewassen. Dat maakt koffie een mooie aanvulling op de gastronomie waarbij het vele kansen biedt om alle smaakzintuigen te prikkelen.

Om die reden nodigt Mocca d’Or de leden van het Gastronomisch Gilde uit om deel te nemen aan een speciaal georganiseerde Koffie Kennis & Inspiratiedagen, onder begeleiding van Q-Grader en Nederlands Barista Kampioen Niels te Vaanhold van Mocca d’Or.