Markies Catering neemt cateraar Scoolcompany over

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Markies Catering, onderdeel van Appèl, zal met ingang van 1 augustus 2023 de activiteiten van Scoolcompany overnemen. De onderwijscateraar uit Capelle aan den IJssel verzorgt momenteel op 28 middelbare scholen de catering. Onder de paraplu van Markies Catering zal de catering op deze scholen worden voortgezet, meldt Markies Catering.

Scoolcompany is een regionale onderwijscateraar met focus op gezonde en verantwoorde keuzes die leerlingen zelf maken. Hun aanbod is erop gericht dat ze jongeren verleiden tot het doen van een gezonde aankoop die bijdraagt aan een verantwoord voedingspatroon,

“De overname van de activiteiten van Scoolcompany past uitstekend in onze visie om zoveel mogelijk leerlingen dagelijks een gezonde en duurzame lunch te kunnen bieden”, zegt Hans van Veen, algemeen directeur van Appèl en Markies Catering. “Samen kunnen we in Nederland nu nog meer gezonde schoolkantines realiseren.”

Gezonde schoolkantines

De catering op de middelbare scholen waar Scoolcompany actief is blijft gewoon doorgaan. “De leerlingen op de scholen kunnen nog steeds dagelijks hun lunch kopen in de schoolkantine”, zegt Van Veen. Hij wil een goede overdracht van de kantines en heet de locaties en medewerkers van harte welkom bij Markies en Appèl.

Door: Nationale Horecagids