SUGO Pizza nu lid van vereniging van maaltijdbezorgers

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
De Nederlandse Landelijke Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM) heeft er een nieuw lid bij. SUGO Pizza is een speler in de maaltijdbezorgingsbranche. Zij sluiten zich aan bij de NLVVM. Die vertegenwoordigt meer dan 1.200 vestigingen en 30.000 werknemers in de maaltijdbezorgingssector. Hugo Kruijssen is de vertegenwoordiger van SUGO Pizza binnen de NLVVM. Dat meldt NLVVM.

De pizza’s van SUGO zijn te herkennen aan hun vierkante vorm - ook wel pizza al taglio -, die ook in vierkante stukken wordt geknipt. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Zo had het bedrijf in 2020 vijf vestigingen, nu staat de teller al op 15. Het lidmaatschap bij NLVVM maakt het voor SUGO mogelijk om samenwerkingen met andere bezorgers in de branche aan te gaan en om de verdere professionalisering en verduurzaming te bevorderen.

NLVVM

De Nederlandse Landelijke Vereniging van Maaltijdbezorgers is een initiatief van Domino’s Pizza, De Beren, Spare Rib Express, Taco Mundo en New York Pizza. FEBO was het eerstvolgende lid dat zich aansloot in 2015. Daarna volgen andere bedrijven zoals SushiPoint en Kwalitaria. De belangrijkste doelstelling voor de vereniging is het behartigen van de gezamenlijke belangen van de bedrijven werkzaam in de bezorgingsbranche. De NLVVM zet zich in voor de verdere professionalisering en veiligheid van de aangesloten ketens. Naast verkeersveiligheid, zijn ook onder andere bezorging met elektrische vervoersmiddelen en het gebruik van recyclebare verpakkingsmaterialen speerpunten.

Door: Nationale Horecagids