Maaltijdproducent Maître overgenomen door Van Loon Group

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
De Van Loon Group gaat Maître in Oude-Tonge overnemen van de huidige aandeelhouder Nobel Capital Partners. Maître produceert maaltijden, maaltijdcomponenten en soepen voor de retail en foodservice. De overname sluit aan bij de strategie van Van Loon. Zij willen verder groeien in de maaltijden en convenience, meldt Van Loon.

Sinds 2021 is de Van Loon Group actief in de markt van de koelverse maaltijden. Maaltijdbereider Bonfait werd in dat jaar al toegevoegd aan het portfolio. De activiteiten van Maître sluiten goed aan op het bestaande aanbod van Bonfait. De gezamenlijke portfolio bieden beide bedrijven de mogelijkheid om hun klanten een breder assortiment aan te bieden. Vooralsnog blijven beide bedrijven zelfstanding en onder de eigen naam opereren.

Robert van Ballegooien, CEO Van Loon Group: “Met de overname van Maître versterken we onze propositie richting onze klanten in retail en foodservice. Het assortiment; maaltijden, soepen, sauzen en marinades en de klanten van Maître sluiten goed aan op ons portfolio en zorgen tegelijkertijd voor een uitbreiding in ons assortiment. Met deze overname zetten we een mooie stap voorwaarts in het realiseren van onze groeiambitie.”

Door: Nationale Horecagids