Subway blijft komende vijf jaar samenwerken met PepsiCo en Vrumona

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Subway heeft de samenwerking met Pepsico en Vrumona verlengd voor de aankomende vijf jaar. In ieder geval tot die tijd blijft Vrumona de fastfoodketen voorzien van dranken van Pepsico zoals Pepsi, Pepsi Max en 7UP, maar ook eigen merken zoals Sisi, Crystal Clear en Sourcy, meldt Foodclicks.

Subway is de grootste partner van Vrumona en PepsiCo in het quick servicesegment in Nederland. De  Subway telt in het land 186 restaurants. Naast dranken kunnen gasten ook de PepsiCo-snacks van Lays en Doritos blijven kopen.

Duurzamer en gezonder

Vrumona en Subway willen aan het einde van het jaar dat alle drankflesjes voor 100 procent uit gerecycled PET bestaat. Daarnaast willen beide partijen zich inzetten voor gezondere frisdrankkeuzes. Daarover vertelt Ferry Poppegaai, directeur Out of Home Vrumona, dat de visie en missie van bedrijven goed op elkaar aansluiten. Hij zegt dat zij zich sinds de start van de samenwerking al inzetten voor deze gezondere keuzes. “En met succes, inmiddels is 71 procent van het water/fris volume dat wij leveren aan Subway laagcalorisch.”

Door: Nationale Horecagids