De Zuivelhoeve in Amersfoort heeft twee nieuwe gezichten

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
De Zuivelhoeve in Amersfoort heeft twee nieuwe gezichten: Wouter en Anaël. Ze vertellen graag alles over hun bourgondische producten, zoals speciale kazen en mooie wijnen. Dit meldt Indebuurt Amersfoort.

Beide nieuwe eigenaren zijn 35 jaar en wonen inmiddels al zeven jaar in Amersfoort. Beide hebben ze aan de Hotelschool in Leeuwarden gestudeerd en in de horeca gewerkt. Aan het begin van april dit jaar kregen zij de kans om de winkel over te nemen. Naar eigen zeggen konden zij deze kans niet laten schieten.

Filiaal in Utrecht

Hiervoor hadden ze een filiaal in Utrecht, maar dit pand is op slechts vijf minuten fietsen van hun huis in Amersfoort. Hoewel ze het in Utrecht erg naar hun zin hadden, hebben ze besloten om hun kennis mee te nemen naar Amersfoort.

Klanten moesten wennen

Sommige klanten moesten erg wennen, geeft Wouter toe. Zij waren bang dat het hele assortiment omgegooid zou worden, maar eigenlijk is het alleen maar uitgebreid. Het enige wat er is gebeurd, is dat er één kaas is ingewikkeld voor een lekker alternatief. Verder kunnen vaste consumenten alles vinden zoals zij gewend zijn van het filiaal in Utrecht.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer