Getir komt naar Groningen en wordt de derde flitsbezorger van de stad

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
Flitsbezorger Getir gaat binnenkort ook in Groningen bezorgen. Consumenten in de stad hebben hierdoor keuze uit drie bezorgdiensten. Dit melden Sikkom en Snellesupers.

Het bedrijf begon in Turkije, maar bezorgt inmiddels ook in Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Tilburg, Leiden, Utrecht, Rotterdam en Delft. Binnenkort opent Getir ook de deuren in de Groningse wijk Paddepoel. Wanneer de flitsbezorger begint, is nog niet bekend.

Met drie bezorgdiensten is de keuze reuze, maar wat voegt een derde flitsbezorger toe voor de Groningers?

Minimum bestelbedrag

Het grootste verschil tussen de drie bezorgdiensten is het minimum bestelbedrag. Bij Gorillas wordt er niet gewerkt met een minimum, waardoor de consument er ook voor kan kiezen om slechts één product te bestellen. Wel moet er toeslag over worden betaald. Bij Flink is het minimum bestelbedrag bij Getir tien euro.
Bij alle drie bezorgdiensten zijn de bezorgkosten 1,80 euro, maar bij Getir kunnen consumenten hun bestelling gratis laten bezorgen bij een bedrag van twintig euro.

Openingstijden

Groningers kunnen bij Gorillas tot elf uur ’s avonds bestellen, maar bij Flink en Getir kan dit nog een uurtje langer. Wel openen alle drie flitsbezorgers om acht uur.

Door: Nationale Horecagids