Gordon apetrots op eigen koffiezaak in Blaricum

Door Redactie Nationale Horecagids
1 min
(Novum) - Gordon is maar wat blij met zijn eigen koffiezaak die donderdag openging in Blaricum. "Ik ben wel trots, het is wel een eyecatcher hier in het dorp", zei de zanger over Blushing tegen Shownieuws. Verschillende BN'ers, onder wie Jeroen van der Boom en Paul de Leeuw, kwamen al een kijkje nemen.

In de zaak van de 45-jarige Gordon worden voornamelijk gezonde producten geserveerd en de koffie is volgens de zanger 'the bomb'. "Het is niet de zoveelste koffiezaak, het is een 'healthy concept'."

De komende weken staat Gordon zelf in Blushing. "Drie weken ben ik hier elke dag, daarna moet ik mijn andere tv-werkzaamheden weer doen." Zingen doet hij bijna niet meer. "Af en toe nog. Toevallig heb ik dit weekend twee optredens. Eigenlijk heb ik er helemaal geen zin meer in, maar dat ter zijde."

Gordon hoopt snel ook vestigingen buiten zijn woonplaats te kunnen openen. "Het is eigenlijk al heel internationaal opgezet en we gaan het hopelijk heel snel uitrollen over Nederland, daar is morgen al een bespreking over."