Tweede locatie The Villy opent in Terraced Tower in Rotterdam

Door Nationale Horecagids
2 min
Vandaag, 15 mei, is de opening van de nieuwe locatie van The Villy. Na de eerste vestiging in Amsterdam, The Villy Rhapsody, opent nu een tweede locatie in Rotterdam. Deze is gevestigd in het Maritiem District om de hoek van de Markthal. Daar worden werken en leven met elkaar gecombineerd in het centrum van de Maasstad.

Bij The Villy zijn de kernwoorden van het bedrijf ‘hecht’ en ‘sociaal’. The Villy wil een knusse en dorpse omgeving bieden in het midden van grote steden. Daar kun je als bezoeker thuiskomen, afspreken met vrienden of collega’s of een kopje koffie bestellen.

Stedelijk dorp

In het stedelijke dorp in Rotterdam kunnen bezoekers kiezen uit gerechten van de uitgebreide menukaart. Gasten kunnen zowel ontbijten als lunchen in The Villy. The Villy Terraced Tower biedt bezoekers niet alleen een hapje eten of iets te drinken. Mensen hebben hier de ruimte om te ondernemen en te werken. Dat kan in de speciale werkplekken, waar men rustig kan plaatsnemen met voorzieningen zoals onbeperkt koffie of thee. 

Daarnaast werkt The Villy met een betaalsysteem waarmee in- en uitgecheckt kan worden. Zo betalen gasten nooit te veel.