Marco van Velthooven opent bruin café in modern jasje: Café Nannes in Hilversum

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
Begin deze maand is een nieuw bruin café geopend in Hilversum. De eigenaar, Marco van Velthooven, opent de zaak met zijn horecagroep VVHG. Het is de achtste horecazaak van Van Velthoven in het centrum van Hilversum. De horecazaak is een moderne versie van een bruin café en is open voor lunch, diner en borrel. In de weekenden worden de tafels aan de kant geschoven voor een dansvloer die tot in de late uren open is, meldt Entree Magazine.

Nannes wordt door de eigenaar een ‘bruin café 2.0’ genoemd. Het is te vinden in het centrum van Hilversum aan de Groest. Daar staat de ruime en zonnige zaak. Door het gebruik van warme kleuren en rijke materialen heeft de eigenaar een huiskamersfeer in het pand gecreëerd. De bar is het middelpunt van de zaak, maar er zijn ook knusse zithoekjes waar gasten rustig kunnen neerstrijken.

Uitgebreid menu

Nannes heeft een redelijk uitgebreid menu. Zo kunnen gasten de horecazaak bezoeken voor lunch, diner en borrel. Voor diner zijn er opties zoals een steak tartaar of een doperwten risotto. Gasten die liever gaan borrelen kunnen verdwaald raken in de grote kaart met speciaalbieren, wijnen en cocktails.

VVHG

De Van Velthooven Horecagroep voegt met de opening van Nannes de achtste zaak toe aan haar portfolio. Naast Van Velthooven zijn ook horecaondernemers Nol Bollongino en Casper van Tatenhove, die ook Brasserie Meddens runnen, de eigenaren van de zaak. Alle panden van VVHG zijn te vinden in het centrum van Hilversum.

Door: Nationale Horecagids