HMSHost opent Grand Café Het Uitzicht in Rotterdam Airport

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
HMSHost heeft een nieuwe locatie toegevoegd aan haar portfolio. Op het Rotterdam The Hague airport openen zij Grand Café Het Uitzicht. Daar kunnen reizigers voorafgaand aan de security bij het restaurant terecht met uitzicht op de luchthavens, meldt Rotterdam Airport.

De nieuwe naam van het horecapand is Grand Café Het Uitzicht. Voorheen zat hier restaurant De Horizon. Nu biedt het restaurant 150 zitplaatsen en een groot terras, waar je uitzicht hebt over de luchthavens van Rotterdam Airport. Gasten kunnen hier terecht voor een maaltijd of een drankje.

Ronald Loendersloot, Managing Director bij HMSHost Nederland: “We zijn blij met de uitbreiding op de luchthaven en dat we hiermee onze samenwerking met Rotterdam The Hague Airport versterken. Naast onze vier locaties achter de douane, speelt Grand Café Het Uitzicht een belangrijke rol in ons aanbod op het vliegveld.”

Het Grand Café is elke dag open en kent een ‘authentieke sfeer’. Het café focust zich op vers, goed en lekker eten. Er zijn verschillende gerechten te krijgen, zoals saté, hamburgers, maar bezoekers kunnen hier ook komen voor een belegd broodje of een stukje appeltaart.

Door: Nationale Horecagids