Shooterbar Chupitos in Amsterdam heropent als Club Chupitos

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Shooterbar Chupitos is verhuisd. Het concept zit nu in een pand aan de Korte Leidsedwarsstraat in Amsterdam. Met de heropening van de club krijgt de onderneming ook een nieuwe naam: Club Chupitos. In het horecaconcept blijven alcoholische dranken nog een belangrijke rol spelen. Maar nu kunnen mensen ook terecht bij het concept voor een compleet gevulde avond, van diner tot aan een dansje na afloop. Zo worden de activiteiten in twee nieuwe concepten verwerkt, The Last Chupper en The Day After Brunch. Dat meldt Foodclicks.

Chupitos is de eerste shooterbar in Nederland en opende haar deuren in 2010. Inmiddels heeft het een vestiging in Amsterdam, Utrecht en Groningen. In Amsterdam is het concept omgedoopt tot de Club Chupitos, waar mensen onder het motto ‘Come for dinner, stay for the party’ eerst kunnen dineren in het pand om vervolgens een dansje te wagen op de dansvloer. De oprichters Rogier Ossendorp en Nir Kroonenberg omschrijven het horecaconcept: “Als jij een hapje wilt eten en een paar cocktails drinken ben je bij ons van harte welkom, maar wil je daarna nog je toekomstige ex vinden dan kan dat ook tot diep in de nacht.”

Om de introductie van de twee nieuwe horecaconcepten te introduceren wordt op 21 april een feest gehouden onder de noemer ‘The Reunion’. In de twee dagen die volgen, 22 en 23 april, zullen de concepten worden georganiseerd: The Last Chupper en The Day After. Bij The Last Chupper kunnen gasten dineren onder het genot van entertainment van Non de Gene. De dag die volgt staat in het teken van een brunch, The Day After.

Door: Nationale Horecagids