Oudste café in Breda zoekt nieuwe uitbater

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Het oudste café van Breda is op zoek naar een nieuwe kroegbaas. Café De Vrachtwagen valt onder het beheer van Van Asch Horeca, en die zijn nu op zoek naar een nieuwe ondernemer voor het café, meldt Breda Vandaag.

Het café is een begrip geworden in de stad. Al sinds 1822 is het pand op de hoek van de Reigerstraat en de Torenstraat een café. Het gebouw zelf is nog een stukje ouder: ongeveer 500 jaar. Het gebouw is dan ook een Rijksmonument.

Van Asch Horeca zoekt naar een nieuwe uitbater via Hormax Horecamakelaars. Geïnteresseerden kunnen zich daar melden. Van Asch zoekt naar een uitbater ‘die hier op eigen titel De Vrachtwagen de uitbreiding geeft die het verdient’. Daarbij stelt de makelaar dat het café nu van donderdag tot en met zondag open is, maar dat zij denken dat er kansen liggen voor een verruiming van de openingstijden.

Café De Vrachtwagen

Het café aan de Reigerstraat is een typisch bruin café met een lange geschiedenis. In het weekend is het een borrelcafé dat aan het einde van de avond omgetoverd wordt tot een feestcafé.

Door: Nationale Horecagids