Politie arresteert man op verdenking van mishandeling in café in Baarn

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
In de ochtend van woensdag 1 maart heeft de politie een 20-jarige man uit Soest aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een mishandeling in café Karseboom in Baarn. Dit meldt de politie. 

Een 22-jarige man werd in april 2022 slachtoffer van een zware mishandeling. Het slachtoffer zou zwaar mishandeld zijn in het café gelegen aan de Laanstraat in Baarn. Hij liep zwaar letsel op aan onder andere zijn oog en neus. Tot op de dag van vandaag heeft het slachtoffer er nog last van.

Herkenning via Bureau Hengeveld

In de uitzending van het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld, werden er op woensdag 15 februari 2023 beelden getoond van de mishandeling in café Karseboom in Baarn. Ook zijn er beelden verspreid via sociale media. Dankzij hulp van kijkers zijn er tientallen tips binnen gekomen; meerdere keren werd dezelfde naam genoemd. Waardevolle informatie waar het rechercheteam mee aan de slag is gegaan. Iedere week toont de politie de verdachte in het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld en ook deze verdachte is nu aangehouden met dank aan de kijker.

Beeldmateriaal verwijderen

Omdat de verdachte op de beelden is geïdentificeerd zijn de beelden offline gehaald. Daarom vraagt de politie iedereen het beeldmateriaal, indien ze in bezit ervan zijn, te verwijderen.

Door: Nationale Horecagids