Café in Tilburg kondigt sluiting aan en wordt overspoeld met duizenden reacties

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
Gisteren maakte de eigenaar van café Philip bekend dat hij de deuren na zestien jaar gaat sluiten aan de Heuvel. Het blijkt dat er veel mooie herinneringen zijn aan het café. Philips werd overspoeld met allerlei reacties van eerste ontmoetingen en lange dansavonden. Dit meldt het AD.

Van Boxtel bracht maandag ook zijn personeel op de hoogte van de sluiting. Hij had al voor een aantal maanden de gedachte om de deuren dicht te trekken, maar hakte maandag de knoop door. Hij denkt dat zijn club aandacht was verloren na de coronapandemie. Daarnaast heeft de ondernemer twee andere horecazaken in Eindhoven, waar hij recent mooie terrassen bij heeft gekregen. “En ik word ouder en heb ik twee kids van acht en zes jaar.”

Overspoeld met reacties

Op het bericht van Van Boxtel kwamen meer dan duizend reacties binnen. Die liepen uiteen van: ‘Per direct, meen je dat?’, tot: ‘We hebben hier de leukste tijden beleefd. Onze eerste ontmoeting was hier.’

De deuren van de club in Tilburg sluiten niet compleet. Het pand blijft nog voor even beschikbaar voor besloten feestjes en evenementen, zoals een terras op Koningsdag. Zo blijft de zaak nog lopen, want Van Boxtel is druk op zoek naar een nieuwe uitbater voor de nachtclub.

Hij hoopt hiervoor een jong en fris persoon te vinden die ‘net zoveel enthousiasme heeft als ik had toen ik op mijn 25 begon.’ Hij voegt daar aan toe dat diegene direct contact met hem kan opnemen.

Door: Nationale Horecagids