Grand Café Floryn Uden gaat tweede zaak in Eindhoven openen

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Grand Café Floryn in Uden wordt drukbezocht. Het is zelfs zo druk dat de ondernemers van de zaak uit willen breiden naar een andere stad. Hun ogen zijn gericht op Eindhoven. Daar wil de familie Van der Valk halverwege juni zijn tweede zaak openen. Die wil de familie net zoals het café in Uden aan de Markt hebben. Dit meldt het AD.

Sinds 2019 runt horecaondernemer Roland van der Valk Grand Café Floryn aan de Markt in Uden. Dit doet hij samen met zijn twee zoons Tom en Koen. Voordat zij hier een café runden stond hier de ABN Amro, heel vroeger Hotel Central. In de horecazaak kunnen mensen vanzelfsprekend binnen plaatsnemen voor lunch en diner, maar het café beschikt ook over een groot terras.

Hetzelfde concept in Eindhoven

De ondernemersfamilie wil het concept van hun café doorzetten in Eindhoven. Zo liepen zij per toeval tegen een locatie aan die aan de Markt ligt in Eindhoven. Dit is een populair uitgaansgebied volgens Van der Valk.

De vergunning voor de aanvraag is inmiddels uitgezet, maar voordat de deuren van het café kunnen openen moet er nog flink verbouwd worden. Daarom gaat het Grand Café pas in juni open. Voor een deel gaat hetzelfde team als in Uden het café runnen.

Door: Nationale Horecagids