Doorgewinterde horecaondernemer Harald Droste opent nieuw café in Enschede

Door Redactie Nationale Horecagids
1 min
Gisteren heeft Café Coberco zijn deuren geopend in de voormalige Melkhal in Enschede. Dit doet hij samen met chef-kok en mede-eigenaar Arjan Schepers. Met hun brigade gaan zij gasten verrassen met simpele, eerlijke smaken gepaard met een goed complementerend glas wijn, biertje of alcoholvrij drankje. Arjan heeft tien jaar lang een delicatessenwinkel gerund in Nijverdal, maar wilde terug de horeca in. Dit meldt de Restaurant Krant.

In het café wordt de focus gelegd op ingrediënten van het seizoen, uit de lokale boerengemeenschap. Alles wordt dagelijks vers bereid, daarom wisselt de menukaart continu. “We hebben onze ruimte in de Melkhal zo min mogelijk aangepast. Het is zoals het was: authentiek en vol verhalen, net zoals onze medewerkers. Je kan bij ons lekker lang en uitgebreid eten en genieten. Maar je bent ook van harte welkom voor een borrel met een paar kleine hapjes erbij”, zegt het café restaurant.

Door: Nationale Horecagids