Stadshaven Brouwerij Rotterdam breidt uit met terras van 750 vierkante meter

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
In Rotterdam is Stadshaven Brouwerij Rotterdam recent uitgebreid. De horecazaak heeft er een enorm terras van 750 vierkante meter bijgekregen. Dit meldt Greater Rotterdam.

De brouwerij, restaurant, café en evenementenlocatie opende afgelopen zomer de deuren. Het pand waar de zaak in zit, was voorheen een fruitloods van honderd jaar oud. Per jaar brouwt de brouwerij twee miljoen liter bier, waardoor het de op een na grootste craft bierbrouwerij van Nederland is.

Gastropub

Naast de brouwerij zit er ook een ‘Stadshaven Gastropub’ in het pand, waar alle eigen gebrouwde bieren geproefd kunnen worden. Daarnaast kunnen gasten ook lekker eten. Ook zijn er acht ruimtes waar allerlei events in georganiseerd kunnen worden.

Terras

Het nieuwe terras bestaat uit verschillende delen. In een grote tent staat een bar. Ook is er een pergola waar gasten in een lounge gedeelte kunnen ontspannen. Daarnaast zijn er verschillende delen met hoge-, lage- en groepstafels. Gasten kunnen ook ‘cornhole’ spelen, een soort jeu de boule zonder zand.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer