Utrecht is een eigentijds buurtcafé rijker: café Warmoes opent de deuren

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
In Utrecht is een nieuw café geopend op het Hof van Cartesius. Het gaat om café Warmoes. Naar eigen zeggen is het een eigentijds buurtcafé met ‘voor ieder wat wils’, variërend van ontbijt tot borrelen. Dit meldt DUIC.

Daan van den Berg heeft samen met oud-collega Robin Brink het café opgezet. De horecazaak moet nog even wachten op de benodigde vergunningen voordat het open kan. Sinds twee weken is de zaak alvast geopend voor ontbijt en lunch. Het borrelen zal nog even op zich moeten laten wachten.

Locatie

De locatie ligt niet helemaal voor de hand, gezien het een stuk buiten het centrum van Utrecht ligt. Van den Berg geeft toe dat dit een spannend besluit was, maar er goed over nagedacht te hebben met Brink. Er is namelijk al veel bedrijvigheid hier en de gemeente wil het Werkspoorkwartier al een tijd cultureel ontwikkelen.

Oud-collega

Van den Berg en Brink hebben samen bij café Orloff aan de Kade gewerkt. Toen Van den Berg hoorde dat het Hof van Cartesius zocht naar locals om iets te doen, nam hij contact op met zijn oude collega. Samen besloten zij het café te beginnen.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer