Ondersteuningsplatform voor horeca en slijterijen gelanceerd

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Eigenaren van slijterijen en horeca kunnen terecht bij het digitale punt DIAGEO One van Diageo. Op het ondersteuningsplatform kunnen zij 24 uur per dag terecht voor speciale aanbiedingen, trend updates, social media materiaal, recepten en exclusieve trainingsvideo’s. Daarnaast kunnen de slijterijen en horeca ook makkelijk Diageo producten bestellen via hun reguliere groothandel. Dit meldt Emerce.

Diageo is naar eigen zeggen wereldleider op het gebied van alcoholische dranken. De producten worden verkocht in meer dan 180 landen over de hele wereld. Voorbeelden zijn Captain Morgan, Crown Royal, J&B, Buchanan’s en Windsor whisky’s, Smirnoff, Don Julio en Guinness. Robert-Jan Werkhoven van Diageo geeft aan dat het bedrijf DIAGEO One heeft gelanceerd om afnemers een nog betere ondersteuning te kunnen bieden in het runnen van hun zaak.

Opleidingsvideo’s

Alle geregistreerde restaurants, clubs, bars en cafés hebben op het platform exclusief toegang tot opleidingsvideo’s van de Diageo Bar Academy. Eigenaren van horecazaken kunnen met de video’s hun personeel trainen en ook zelf inspiratie opdoen voor drankjes. Op deze manier kan iedereen een Instagram-waardig drankje serveren.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer