Heb je teveel geld? Koop de bekendste kroeg van Noordwijk voor 1,1 miljoen

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
In Noordwijk staat een van de bekendste kroegen te koop. Het gaat om The Champ. Eigenaar Nico van der Spek liet in 2020 al weten het stokje na 35 jaar te willen overgeven aan een ander, maar tot nu toe nog zonder succes. De feesttent staat nu officieel te koop voor 1,1 miljoen euro. Dit meldt Omroep West.

Jarenlang was de kroeg onderdeel van een van de drukste uitgaansstraten van Zuid-Holland. De jongeren waren niet weg te slaan bij de bar. Inmiddels is dit beeld iets bijgesteld. The Champ heeft de afgelopen jaren steeds vaker te maken gehad met dalende bezoekersaantallen en moest uiteindelijk de deuren sluiten om deze reden. Dit geldt ook voor The Grand, HOME en de Bob.

Te koop

Het pand staat nu voor 1,1 miljoen euro op de markt. In deze prijs zit het café, de horecainventaris en de woning erboven inbegrepen. De kroeg bestaat uit twee verdiepingen met bars, een DJ-booth en een verhoogde dansvloer. Ook krijgt de koper het bijbehorende terras. De woning heeft ook twee verdiepingen. Daar horen drie slaapkamers en een dakterras met uitzicht op de zee bij.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer