Geldrop-Mierlo steunt lokale horeca met nieuw initiatief

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
In de gemeente Geldrop-Mierlo is het initiatief ‘Ontmoet & Groet’ tot stand gekomen om te lokale horeca te ondersteunen. Na een aankoop bij een ondernemer in de regio krijgt de koper munten die te verzilveren zijn bij de horeca in het dorp. Dit meldt het Eindhovens Dagblad.

Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo, Centrummanagement Geldrop, Centrum- en Lintenmanagement Mierlo en de gemeente Geldrop-Mierlo zijn de campagne gestart. De gemeente heeft budget vrijgemaakt voor het initiatief, omdat de ondernemers immers van groot belang zijn voor de lokale economie. Door de jaren heen heeft Geldrop-Mierlo de ondernemers al vaker op verschillende manieren ondersteuning geboden.

Munten cadeau

De munten werden ontvangen door de ondernemers in Geldrop-Mierlo die tijdens de laatste lockdown hun deuren moesten sluiten. Iedere munt is een euro waard. De lokale ondernemer mag over een periode van drie weken de munten cadeau geven aan klanten, die ze vervolgens kunnen gebruiken bij de horecagelegenheden in de gemeente. De munten zijn tot en met 30 juni in te leveren.
 

Bron: Nationale Horecagids