Genieten zonder coronapas; bij deze horeca is iedereen welkom!

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Wie van de horeca wil genieten zonder het laten zien van een coronatoegangsbewijs, kan vanaf morgen zijn hart ophalen met de website horecazonderprik.nl. Hierop staat een overzicht van alle horecaondernemingen in Nederland die niet mee doen aan de QR-controle. Dit meldt horecazonderprik.nl.
Het overzicht met horecaondernemers 'zonder prik' is onderverdeeld in twaalf provincies. Hierbij staan de plaatsnamen op alfabetische volgorde. Zo zie je gelijk waar zich bij jou in de buurt een café of restaurant bevindt die niet meedoet aan de coronapas. Deze is namelijk vanaf morgen verplicht om toegang te krijgen tot een café, evenement, een bioscoop of restaurant. 
 

Openlijk bekend

Bij elke aanmelding wordt handmatig gecontroleerd of de horecaonderneming openlijk bekend heeft gemaakt om niet aan de QR-controle mee te doen. Horecagelegenheden die ook een vermelding willen op horecazonderprik.nl kunnen zich via een websiteformulier aanmelden. Na registratie kan er een badge op de website worden geplaatst waardoor gasten weten dat iedereen welkom is. 
 
Door: Nationale Horecagids