Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Geef wijn drinken extra charme: laat uw wijnglazen graveren

Door Van onze klanten
schedule 7 min
location_on [xx]km
Wijnglazen
Wijnglazen: we kunnen er eigenlijk nooit genoeg hebben. Dat geldt als privépersoon, maar nog veel meer als horecaondernemer. Want het ene moment hebt u wellicht slechts 10 mensen in uw zaak, een uur of dag later kan dat zomaar het tienvoudige zijn. Het ene moment wordt er meer wijn gedronken dan het andere. Denk hierbij aan die lange, gezellige winteravonden, de grotere gezelschappen met veel vrouwen en aan de warme zomers op het terras. Gaat u dus weer eens glazen bestellen? Denk dat eens aan wijnglazen graveren. Dat geeft extra cachet aan uw onderneming.

Denk in het belang van uw klanten én uw onderneming

U wilt gezien worden: niet alleen als mens, maar zeker ook als bedrijf. Daar heeft u uw eigen plan van aanpak voor, dat u zelfstandig of met advies van een expert heeft opgesteld. Zeker in een horecaonderneming gaat het om naamsbekendheid en uitstraling, en uiteraard hangen die twee met elkaar samen. Bij Wijnwinst weten ze hoe belangrijk uitstraling is. Maar niet iedereen onthoudt uw naam of logo even makkelijk. Met wijnglazen graveren drukt u uw wijndrinkers uw bedrijfsnaam letterlijk in de hand.

Herinneringen maken

Iedereen heeft het tegenwoordig over herinneringen maken. Dat doet u met uw partner, gezin, familie en vrienden. Maar ook zakelijk gezien is herinneringen maken belangrijk. We hebben het dan over volop genieten van gezelligheid en zakelijk succes. Stilstaan bij alles wat het leven zo mooi maakt. Maar ook over in de herinnering van uw gasten blijven. Met een gegraveerd wijnglas kunt u in de herinnering van gasten blijven. 

Glazen met of zonder opdruk?

Misschien vraagt uw zich af hoeveel zin het heeft om te kiezen voor gegraveerde wijnglazen. Stelt u zich het verschil eens voor. Een gast heeft een onbedrukt dus blanco glas in de hand, praat met andere gasten en beantwoordt tussendoor wat berichtjes op haar telefoon. Of ze doet datzelfde met een gegraveerd wijnglas in haar hand. Voelt u het verschil? Uw bedrijfsnaam wordt sneller genoemd, onthouden en doorgegeven! Bijna gratis reclame bij iedere slok. Want de graveerkosten vallen alleszins mee.

Schenk met mate

We weten allemaal dat te veel alcohol niet gezond is. Drink met mate is een goedbedoeld en goed advies. Anderzijds: het leven mag ook worden gevierd. En daar hoort een goed glas wijn bij. Maar een goed glas wil niet zeggen een vol glas. Te volle glazen zijn immers niet goed voor het rendement van uw bedrijf. Natuurlijk: uw klant is er blij mee. Die drinkt er vrolijk op los en zal tegen haar vriendinnen zeggen dat jullie zo royaal schenken. Maar reken eens uit wat er met uw omzet en dus uw rendement gebeurt als u niet vier of vijf glazen uit een wijnfles schenkt, maar zes? Ja, dat verschil is enorm. Mocht u zich afvragen wat het verband is met gegraveerde wijnglazen: uw naam of logo op het glas is tevens het maatstreepje. Subtiel, maar o zo handig voor uw personeel.

Niet alleen de klant is koning

De klant is koning: het is een waarheid als een koe. Maar u mag zelf ook koning zijn: het gaat immers om de rentabiliteit van uw onderneming. Met wijnglazen graveren kiest u voor een grotere naamsbekendheid, meer klanten én een hoger rendement per glas.

17 april '24 ( 8:25)

De praktische kant van glazen ramen in restaurants

Glazen ramen kunnen een prachtige toevoeging zijn aan het interieur van een restaurant, maar ze vereisen ook regelmatig onderhoud om ze in optimale staat te houden. Het is essentieel voor restaurantbeheerders om een goed onderhoudsplan op te stellen om de levensduur van de ramen te verlengen en ervoor te zorgen dat ze er altijd smetteloos uitzien voor de gasten.

15 april '24 ( 9:29)

Tips voor Slimme Financiële Strategieën

Geld is een essentiële brandstof voor elk bedrijf. Het stelt je in staat om te groeien, te investeren en je zakelijke doelen te bereiken. Het is echter niet alleen belangrijk om geld binnen te halen; het is net zo cruciaal om ervoor te zorgen dat het geld binnen jouw bedrijf efficiënt wordt gebruikt en blijft werken voor jouw voordeel. In dit artikel bespreken we enkele belangrijke tips en strategieën om geld binnen jouw bedrijf te laten werken.

08 april '24 ( 9:07)

Een persoonlijke touch in de horeca

Stel je voor, je loopt een café binnen en het eerste wat je ziet, is jouw drankje geserveerd in een glas met een grappig logo of een leuke spreuk erop. Dat is toch meteen een ander begin van je bedrijf? Precies dit effect bereik je met glazen bedrukken. Het lijkt een kleinigheid, maar zoiets simpels kan echt het verschil maken voor hoe mensen jouw tentje zien en over het praatje aan de bar of de tafel.

02 april '24 (10:32)

De grootste dranktrends van 2024

Wat zijn onze tips voor de dranktrends van 2024? Sommige dingen veranderen nooit in de steeds evoluerende drankenindustrie en een daarvan zijn enkele dranktrends die tot de verbeelding spreken van zowel barmannen als de man op straat. Wij denken dat dit deel uitmaakt van wat de voedingsmiddelen- en drankenindustrie zo aantrekkelijk maakt; ze evolueren voortdurend, verleggen de grenzen en zijn flexibel in het omgaan met de veranderingen in de gewoonten van de consument. Daarom voorspellen we dat de volgende dranktrends in 2024 helemaal populair worden. 

18 maart '24 (15:31)

Waarom werken in de horeca fantastisch is

Ben jij op zoek naar een coole carrière waar je nooit een dag twee keer beleefd, waar de vonken er altijd vanaf spatten en je omringd wordt door een levendige sfeer? Dan ben jij voor de horeca gemaakt! 

14 maart '24 (12:08)

Zo creëer je de beste bierervaring

Bier is altijd al ontzettend populair, maar de laatste jaren zien we een duidelijke verschuiving. In plaats van een simpel pilsje drinken we tegenwoordig veel liever een mooi speciaalbier. Hierbij kan het gaan om een fraaie uitvoering van een bekend merk als La Chouffe, Maredsous of Duvel, maar ook om een lokaal en kleinschalig gebrouwen bier uit Amsterdam, Brabant of de Veluwe. Deze bijzondere bieren zijn perfect als cadeau, maar ze worden ook steeds vaker geschonken in bars, cafés en andere horecazaken door het hele land. Voor de meest optimale ervaring bij het nuttigen van deze heerlijke drank, is het altijd aan te bevelen om gebruik te maken van een bijpassend glas. De meeste mensen hebben zelfs al een voorkeur voor een bepaald type bierglas.

14 maart '24 (10:02)

Zou houd jij je bezetting in de horeca optimaal

In de horeca draait alles om timing, teamwork en tevreden gasten. Een onderschat aspect dat écht het verschil kan maken, is goed personeelsmanagement én een flexibel werkrooster. Hoe dat precies zit, lees je in dit artikel.

12 maart '24 ( 8:29)

Creëer de juiste sfeer in je restaurant met interieurbeplanting

Het interieur van een restaurant speelt een belangrijke rol bij het creëren van de juiste sfeer en beleving voor gasten. Eén van de manieren om dit te verbeteren is door gebruik te maken van interieurbeplanting. In deze blog bespreken we hoe je de interieurbeplanting in je restaurant kunt verbeteren en waarom dit zo belangrijk is voor de algehele ervaring van je gasten.

01 maart '24 (10:10)

De Regels in de Horecabranche worden Herschreven door Digitale Innovatie

Niet alleen bepalen de kwaliteit van het voedsel en de service het succes in de snel veranderende horecasector, maar ook speelt de digitale presentatie van een restaurant een evengoed belangrijke rol. De invoering van digitale diensten in restaurants leidt tot een fundamentele transformatie, die ze hun reserveringsprocessen kunnen verbeteren, de eetervaring kunnen verrijken en hun online aanwezigheid kunnen verscherpen.