Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Zo creëer je de beste bierervaring

Door Van onze klanten
schedule 6 min
location_on [xx]km
The Veil beer
Bier is altijd al ontzettend populair, maar de laatste jaren zien we een duidelijke verschuiving. In plaats van een simpel pilsje drinken we tegenwoordig veel liever een mooi speciaalbier. Hierbij kan het gaan om een fraaie uitvoering van een bekend merk als La Chouffe, Maredsous of Duvel, maar ook om een lokaal en kleinschalig gebrouwen bier uit Amsterdam, Brabant of de Veluwe. Deze bijzondere bieren zijn perfect als cadeau, maar ze worden ook steeds vaker geschonken in bars, cafés en andere horecazaken door het hele land. Voor de meest optimale ervaring bij het nuttigen van deze heerlijke drank, is het altijd aan te bevelen om gebruik te maken van een bijpassend glas. De meeste mensen hebben zelfs al een voorkeur voor een bepaald type bierglas.

Welk glas gebruik je bij welk bier?

Een toegankelijk Hollands pilsje drinken we meestal uit een vaasje of fluitje, terwijl we voor een biertje uit Beieren liever een stevige pul gebruiken. Een Weizen gaat dan weer vaak in een hoog glas dat aan de basis vrij smal is en aan de bovenzijde wijd uitloopt, terwijl een Belgisch speciaalbiertje weer perfect uitkomt in een sierlijk bolvormig glas. Al deze verschillende bierglazen zijn er niet alleen om naar te kijken. Ze brengen ook hun eigen functionaliteit mee. Door elk biertje in een eigen glas te serveren, zorg je ervoor dat de aroma’s optimaal verdeeld worden en dat het uitgebreide smakenpalet volledig tot zijn recht komt. Veel bierbrouwers kiezen ervoor om zelf bijpassende glazen te leveren. Deze kunnen worden besteld, maar ook worden ze vaak aangeboden in speciale geschenkverpakkingen.

Bierglas met een logo

Ben je op zoek naar een bierglas met een bepaalde bedrukking, bijvoorbeeld van jouw eigen favoriete biermerk? Dan hoef je vaak niet lang te zoeken. Loop je plaatselijke slijterij in en je komt ze al gauw tegen. Zeker in de periode voor Vaderdag komen veel biermerken met luxe geschenksets, waarbij vaak enkele flesjes worden gebundeld met één of meer cadeauglazen. Zit jouw favoriete exemplaar er niet bij of ben je op zoek naar iets echt bijzonders? Dan kun je natuurlijk ook je eigen bierglazen bedrukken. Dit kan bij diverse aanbieders, zoals het bedrijf Beers and Brands.

Welke bierglazen kun je bedrukken?

Heb je interesse om bierglazen te laten bedrukken met je eigen logo, naam of merk? Dan heb je de keuze uit allerlei mooie uitvoeringen. Zo kun je kiezen uit verschillende maten (0,2 liter, 0,25 liter, 0,3 liter, 0,4 liter, 0,5 liter en 1 liter) en allerlei modellen, zoals bierpullen, voetglazen en bekerglazen. Uiteraard worden de glazen van je voorkeur ook altijd voorzien van een subtiele bedrukking die de perfecte schenkmaat aangeeft. Bekijk vrijblijvend een aantal voorbeelden en zie of ze passen bij jouw wensen.

Waarom kiezen voor eigen bierglazen bedrukken?

Bierglazen bedrukken met het logo of de naam van je eigen club of jouw speciale bijeenkomst is perfect om de leden of deelnemers met elkaar te verbinden. Bierglazen met een gepersonaliseerde bedrukking zijn perfect voor onder meer feesten, evenementen, sportploegen, vriendengroepen en studentenverenigingen. Ook vormen de bedrukte bierglazen een leuk cadeau voor onder meer zakenrelaties, jubilarissen en medewerkers die met pensioen gaan.

17 april '24 ( 8:25)

De praktische kant van glazen ramen in restaurants

Glazen ramen kunnen een prachtige toevoeging zijn aan het interieur van een restaurant, maar ze vereisen ook regelmatig onderhoud om ze in optimale staat te houden. Het is essentieel voor restaurantbeheerders om een goed onderhoudsplan op te stellen om de levensduur van de ramen te verlengen en ervoor te zorgen dat ze er altijd smetteloos uitzien voor de gasten.

15 april '24 ( 9:29)

Tips voor Slimme Financiële Strategieën

Geld is een essentiële brandstof voor elk bedrijf. Het stelt je in staat om te groeien, te investeren en je zakelijke doelen te bereiken. Het is echter niet alleen belangrijk om geld binnen te halen; het is net zo cruciaal om ervoor te zorgen dat het geld binnen jouw bedrijf efficiënt wordt gebruikt en blijft werken voor jouw voordeel. In dit artikel bespreken we enkele belangrijke tips en strategieën om geld binnen jouw bedrijf te laten werken.

08 april '24 ( 9:07)

Een persoonlijke touch in de horeca

Stel je voor, je loopt een café binnen en het eerste wat je ziet, is jouw drankje geserveerd in een glas met een grappig logo of een leuke spreuk erop. Dat is toch meteen een ander begin van je bedrijf? Precies dit effect bereik je met glazen bedrukken. Het lijkt een kleinigheid, maar zoiets simpels kan echt het verschil maken voor hoe mensen jouw tentje zien en over het praatje aan de bar of de tafel.

02 april '24 (10:32)

De grootste dranktrends van 2024

Wat zijn onze tips voor de dranktrends van 2024? Sommige dingen veranderen nooit in de steeds evoluerende drankenindustrie en een daarvan zijn enkele dranktrends die tot de verbeelding spreken van zowel barmannen als de man op straat. Wij denken dat dit deel uitmaakt van wat de voedingsmiddelen- en drankenindustrie zo aantrekkelijk maakt; ze evolueren voortdurend, verleggen de grenzen en zijn flexibel in het omgaan met de veranderingen in de gewoonten van de consument. Daarom voorspellen we dat de volgende dranktrends in 2024 helemaal populair worden. 

18 maart '24 (15:31)

Waarom werken in de horeca fantastisch is

Ben jij op zoek naar een coole carrière waar je nooit een dag twee keer beleefd, waar de vonken er altijd vanaf spatten en je omringd wordt door een levendige sfeer? Dan ben jij voor de horeca gemaakt! 

14 maart '24 (12:12)

Geef wijn drinken extra charme: laat uw wijnglazen graveren

Wijnglazen: we kunnen er eigenlijk nooit genoeg hebben. Dat geldt als privépersoon, maar nog veel meer als horecaondernemer. Want het ene moment hebt u wellicht slechts 10 mensen in uw zaak, een uur of dag later kan dat zomaar het tienvoudige zijn. Het ene moment wordt er meer wijn gedronken dan het andere. Denk hierbij aan die lange, gezellige winteravonden, de grotere gezelschappen met veel vrouwen en aan de warme zomers op het terras. Gaat u dus weer eens glazen bestellen? Denk dat eens aan wijnglazen graveren. Dat geeft extra cachet aan uw onderneming.

14 maart '24 (10:02)

Zou houd jij je bezetting in de horeca optimaal

In de horeca draait alles om timing, teamwork en tevreden gasten. Een onderschat aspect dat écht het verschil kan maken, is goed personeelsmanagement én een flexibel werkrooster. Hoe dat precies zit, lees je in dit artikel.

12 maart '24 ( 8:29)

Creëer de juiste sfeer in je restaurant met interieurbeplanting

Het interieur van een restaurant speelt een belangrijke rol bij het creëren van de juiste sfeer en beleving voor gasten. Eén van de manieren om dit te verbeteren is door gebruik te maken van interieurbeplanting. In deze blog bespreken we hoe je de interieurbeplanting in je restaurant kunt verbeteren en waarom dit zo belangrijk is voor de algehele ervaring van je gasten.

01 maart '24 (10:10)

De Regels in de Horecabranche worden Herschreven door Digitale Innovatie

Niet alleen bepalen de kwaliteit van het voedsel en de service het succes in de snel veranderende horecasector, maar ook speelt de digitale presentatie van een restaurant een evengoed belangrijke rol. De invoering van digitale diensten in restaurants leidt tot een fundamentele transformatie, die ze hun reserveringsprocessen kunnen verbeteren, de eetervaring kunnen verrijken en hun online aanwezigheid kunnen verscherpen.