Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Diageo introduceert cocktailtaps in bars, cafés en clubs in Nederland

Door Fleur Zomer
schedule 136 min
NL Draught Cocktail Visual

De innovatie maakt het mogelijk in een rap tempo de meest populaire cocktails te tappen, zonder kwaliteit te verliezen

Amsterdam 21 augustus - Drankproducent Diageo, bekend van onder meer Smirnoff, Captain Morgan en Baileys, introduceert cocktailtaps met de populaire cocktails: Smirnoff Espresso Martini, Smirnoff Passion Fruit Martini en Captain Morgan Strawberry Daiquiri. De innovatie maakt het horecaondernemers mogelijk om in een rap tempo cocktails van hoge kwaliteit te maken. De populariteit van cocktails stijgt, maar door de jaren heen is het voor veel horecaondernemers een uitdaging geworden om cocktails van goede kwaliteit te leveren. Het personeel moet een cocktailtraining volgen en het is vaak druk in de zaak, waardoor er weinig tijd is om de cocktails te maken. Met de tap kunnen er zes cocktails gemaakt worden in de tijd die het normaal kost om één Espresso Martini te shaken. De cocktailtaps die al in meer dan 4000 zaken in het Verenigd Koninkrijk staan, zijn sinds kort ook in Nederland beschikbaar. Horecaondernemers die geïnteresseerd zijn, kunnen er vanaf vandaag een bestellen.

Scan de QR-code om je aan te melden voor een installatie

Een innovatie die inspeelt op de groeiende vraag

‘De innovatie verbetert de ervaring voor de consument en tegelijkertijd creëert de tap waarde voor de horecaondernemer. We willen de momenten aan de bar leuker maken door heerlijke cocktails aan te bieden die horecaondernemers gemakkelijk kunnen maken’, zegt Olivier Percy, Commercial Head van On Trade BeNeLux. ‘We zijn heel blij met de introductie van de cocktail taps in Nederland. Na de covidpandemie hebben we gezien dat er in Nederland meer vraag is naar cocktails. Als marktleider willen we hierin het voortouw nemen en de horecabranche ondersteunen in het voldoen aan deze behoefte.’

Gebruiksvriendelijk en geavanceerde technologie

De cocktailtaps zijn gebruiksvriendelijk en bevatten een geavanceerde Bag-In-Box technologie die zorgt voor een snelle uitgifte van cocktails en daardoor snellere service tijdens piekuren en evenementen. De technologie zorgt voor perfect gekoelde cocktails met een mooie schuimlaag die niet van geshaked cocktails te onderscheiden zijn.

Aanmelden voor een installatie via DIAGEO One

De cocktailtaps zijn al in een aantal horecazaken beschikbaar en worden nu geplaatst in bars cafe's en clubs door heel Nederland. Horecaondernemers die geïnteresseerd zijn in een cocktailtap kunnen zich aanmelden voor een gratis tapinstallatie, inclusief glaswerk en promotiematerialen, via Diageo’s speciale horeca website DIAGEO One . DIAGEO One is een B2B-ondersteuningsplatform dat Diageo-afnemers en eigenaren van Diageo-verkooppunten ondersteunt bij het runnen van hun bedrijf. Eigenaren van slijterijen en horeca kunnen nu 24 uur per dag terecht op één digitaal platform voor onder meer exclusieve trainingsvideo's, recepten, socialmediamateriaal, speciale aanbiedingen, trends-updates. Ook kunnen ze via dit platform hun Diageo-producten snel en eenvoudig bestellen via hun reguliere groothandel.

Klik voor meer informatie

Geniet, maar drink met mate. Bezoek Diageo's website over verantwoord drinken, www.DRINKiQ.com , voor informatie, initiatieven en manieren om best practices te delen.

NIX18: Geen 18? Geen alcohol.

13 september '23 ( 9:51)

De juiste barkrukken voor jou horeca: kies voor stijlvol en comfortabel

Het kiezen van de juiste meubels voor je restaurant is van groot belang. Een van de belangrijkste elementen is uiteraard de tijdloze barkruk. Horeca barkrukken zijn er in alle soorten, maten en kleuren en dat zorgt ervoor dat ze bij iedere horecagelegenheid passen. Ze zijn onmisbaar onder de bar van cafés en kunnen er bovendien voor zorgen dat er een gezellige sfeer hangt in het restaurant of café. Afhankelijk van de stijl die u al in uw horeca-interieur hebt doorgevoerd, kunt u op zoek gaan naar barkrukken die daarbij passen.

24 augustus '23 (11:39)

Heb jij al een gehaktmolen in je horecazaak?

Heb je er ooit over nagedacht om een gehaktmolen toe te voegen aan je keukenapparatuur in je restaurant? Als dat niet het geval is, dan heb je geluk, want we gaan het hebben over waarom dit best wel een slimme zet kan zijn. In dit artikel bespreken waarom een professionele gehaktmolen handig kan zijn voor jouw restaurant. Je kunt hiermee creatiever zijn in de keuken, betere kwaliteit leveren en zelfs wat extra geld in het laatje brengen. Lees verder!

10 augustus '23 (15:24)

Waar moet ik rekening mee houden bij de inrichting van mijn horecazaak? 5 tips!

Bij het openen van een horecazaak is het belangrijk om na te denken over de inrichting. De juiste sfeer en indeling kunnen immers het succes van de zaak beïnvloeden. In dit artikel bespreken we vijf belangrijke tips waar je rekening mee moet houden bij de inrichting van een horecazaak.

24 juli '23 ( 8:43)

Waarom gasten zelf koffie laten zetten uitkomst kan bieden in de horeca

Wanneer je werkzaam bent in de horeca, dan is het goed om te weten waarom sommige keuzes worden gemaakt omtrent koffiezetten. Het is namelijk soms best handig om gasten zelf hun eigen koffie te laten pakken. Denk aan een lobby van een hotel of een andere gelegenheid waarbij het handig is dat gasten zelf koffie halen. Hieronder lees je alle voordelen die erbij horen.

20 juli '23 (10:05)

Waarom je het beste biologische vlees bij een lokale biologische slager kan bestellen

De trend van het kopen van lokaal en biologisch groeit steeds meer in populariteit. En als het gaat om het beste biologische vlees, is de lokale biologische slager de plek waar je moet zijn. Waarom? Omdat je bij een lokale biologische slager profiteert van verschillende voordelen. Allereerst ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Lokale slagers staan bekend om hun vakmanschap en ambachtelijke werkwijze. Bovendien hebben ze vaak persoonlijke connecties met boeren uit de regio, waardoor ze precies weten waar het vlees vandaan komt en hoe het is geproduceerd. Daarnaast bieden lokale biologische slagers vaak een breed assortiment aan vleessoorten die met zorg zijn geselecteerd. Het bestellen bij een lokale biologische slager is niet alleen goed voor jouw smaakpapillen, maar ook voor het milieu en de lokale economie. Dus waar wacht je nog op? Ga naar jouw lokale biologische slager en geniet van het beste biologische vlees dat er te krijgen is!

18 juli '23 (11:32)

Horeca met terras vernevelaar duidelijk populairder dan terrassen zonder

Horecazaken die gebruik maken van een terras vernevelaar zijn overduidelijk populairder dan terrassen zonder, blijkt uit de praktijk. Niet zo gek ook, want er zijn veel voordelen aan het gebruik van een vernevelaar. Zo is het onder waternevel niet alleen vele graden koeler, maar het systeem is ook nog eens stil, milieuvriendelijk en insectenwerend.

29 juni '23 (11:35)

De wonderwereld van gezonde kant-en-klaar maaltijden: een oase van gemak en voedzaamheid!

Iedereen heeft wel eens van die dagen dat je thuiskomt na een lange dag en gewoon geen zin hebt om te koken. Gelukkig leven we in een wereld waar gezonde kant-en-klaar maaltijden ons kunnen redden van de hongerdood. Dus laten we eens een duik nemen in deze wondere wereld van gemak en voedzaamheid!

27 juni '23 ( 8:25)

Tips voor de lekkerste koffies met melk

Veel mensen vinden het lekker om de morgen te beginnen met een bakje koffie, maar niet iedereen vindt pure koffie lekker. Door er een beetje melk bij te doen, wordt de koffie wat romiger maar ook wat minder bitter. Maar wist je dat er veel verschillende soorten varianten zijn waarbij melk aan de koffie wordt toegevoegd? Hieronder bespreken we tips voor de lekkerste koffies met melk.

21 juni '23 (11:17)

(H)eerlijk varkensvlees in jouw slagerij? Let hierop bij de varkensvlees groothandel

Heb je een slagerij en wil je heerlijk én eerlijk varkensvlees inkopen? Dat kan knap lastig zijn. Het vlees moet naast diervriendelijk en duurzaam natuurlijk ook super vers en smaakvol zijn. We helpen je een handje en vertellen in dit artikel waar je op moet letten tijdens jouw meat hunt