Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Diageo introduceert cocktailtaps in bars, cafés en clubs in Nederland

Door Fleur Zomer
schedule 136 min
location_on [xx]km
NL Draught Cocktail Visual

De innovatie maakt het mogelijk in een rap tempo de meest populaire cocktails te tappen, zonder kwaliteit te verliezen

Amsterdam 21 augustus - Drankproducent Diageo, bekend van onder meer Smirnoff, Captain Morgan en Baileys, introduceert cocktailtaps met de populaire cocktails: Smirnoff Espresso Martini, Smirnoff Passion Fruit Martini en Captain Morgan Strawberry Daiquiri. De innovatie maakt het horecaondernemers mogelijk om in een rap tempo cocktails van hoge kwaliteit te maken. De populariteit van cocktails stijgt, maar door de jaren heen is het voor veel horecaondernemers een uitdaging geworden om cocktails van goede kwaliteit te leveren. Het personeel moet een cocktailtraining volgen en het is vaak druk in de zaak, waardoor er weinig tijd is om de cocktails te maken. Met de tap kunnen er zes cocktails gemaakt worden in de tijd die het normaal kost om één Espresso Martini te shaken. De cocktailtaps die al in meer dan 4000 zaken in het Verenigd Koninkrijk staan, zijn sinds kort ook in Nederland beschikbaar. Horecaondernemers die geïnteresseerd zijn, kunnen er vanaf vandaag een bestellen.

Scan de QR-code om je aan te melden voor een installatie

Een innovatie die inspeelt op de groeiende vraag

‘De innovatie verbetert de ervaring voor de consument en tegelijkertijd creëert de tap waarde voor de horecaondernemer. We willen de momenten aan de bar leuker maken door heerlijke cocktails aan te bieden die horecaondernemers gemakkelijk kunnen maken’, zegt Olivier Percy, Commercial Head van On Trade BeNeLux. ‘We zijn heel blij met de introductie van de cocktail taps in Nederland. Na de covidpandemie hebben we gezien dat er in Nederland meer vraag is naar cocktails. Als marktleider willen we hierin het voortouw nemen en de horecabranche ondersteunen in het voldoen aan deze behoefte.’

Gebruiksvriendelijk en geavanceerde technologie

De cocktailtaps zijn gebruiksvriendelijk en bevatten een geavanceerde Bag-In-Box technologie die zorgt voor een snelle uitgifte van cocktails en daardoor snellere service tijdens piekuren en evenementen. De technologie zorgt voor perfect gekoelde cocktails met een mooie schuimlaag die niet van geshaked cocktails te onderscheiden zijn.

Aanmelden voor een installatie via DIAGEO One

De cocktailtaps zijn al in een aantal horecazaken beschikbaar en worden nu geplaatst in bars cafe's en clubs door heel Nederland. Horecaondernemers die geïnteresseerd zijn in een cocktailtap kunnen zich aanmelden voor een gratis tapinstallatie, inclusief glaswerk en promotiematerialen, via Diageo’s speciale horeca website DIAGEO One . DIAGEO One is een B2B-ondersteuningsplatform dat Diageo-afnemers en eigenaren van Diageo-verkooppunten ondersteunt bij het runnen van hun bedrijf. Eigenaren van slijterijen en horeca kunnen nu 24 uur per dag terecht op één digitaal platform voor onder meer exclusieve trainingsvideo's, recepten, socialmediamateriaal, speciale aanbiedingen, trends-updates. Ook kunnen ze via dit platform hun Diageo-producten snel en eenvoudig bestellen via hun reguliere groothandel.

Klik voor meer informatie

Geniet, maar drink met mate. Bezoek Diageo's website over verantwoord drinken, www.DRINKiQ.com , voor informatie, initiatieven en manieren om best practices te delen.

NIX18: Geen 18? Geen alcohol.

20 september '24 (10:55)

Word zelf een topchef: check deze vijf tips

Natuurlijk is het heerlijk om uit eten te gaan. Je stapt een restaurant binnen en laat je verrassen door de kwaliteiten van de chef. Misschien ben je een type dat de menukaart niet eens bekijkt en de chef je keuze laat bepalen. Of vind je het juist leuk om de hele menukaart uit te pluizen? Hoe dan ook, in beide gevallen is het resultaat een heerlijk uitje. Nu staat nergens dat je alleen in restaurants echt lekker kunt eten. Ook jij hebt het in je om een topchef te worden. Hoe je dat wordt en wat je daarvoor nodig hebt, ontdek je in dit artikel.

08 augustus '24 ( 9:55)

Breid je team in de horeca verder uit met deze 4 tips

Het uitbreiden van je team is een belangrijke stap voor elk bedrijf dat groeit. Dit wordt nog belangrijker in periodes waar een grote drukte wordt verwacht. Het toevoegen van nieuwe teamleden kan helpen bij het verlichten van de werkdruk binnen het team. Er is tegenwoordig minder vraag naar banen dan aanbod. Het kan dus een uitdaging zijn om de juiste mensen. Het is ook belangrijk om nieuwe teamleden hartelijk te verwelkomen in je team. In dit artikel delen we vier tips om je te helpen je team verder uit te breiden en succesvol te maken.

15 mei '24 ( 9:33)

Verantwoord omgaan met plastic bekers doe je zo

Voor een groot evenement ontkomt je er niet aan: plastic bekers. Veel organisatoren willen graag aan het klimaat denken. Vanzelfsprekend is het niet bepaald haalbaar om dan maar met glas of papier te werken. Hoe graag organisatoren het ook anders zien, plastic bekers zijn nu eenmaal verreweg het meest praktisch wanneer grote groepen mensen voorzien moeten worden van dranken. Hoe ga je als organisator dan op een zo verantwoord mogelijke manier om met plastic bekers? Dat leggen we je uit.

13 mei '24 (11:11)

Nobel drinks – De smaak van Ameland Vondelkoeken ambacht uit Twente

We zijn verheugd om u op de hoogte te brengen van een bijzondere samenwerking tussen twee familiebedrijven: Nobel Drinks Ameland en Vondelkoeken. Deze unieke samenwerking brengt het beste van beide werelden samen: de heerlijke likeur van Nobel en de verrukkelijke koeken van Vondelkoeken.

26 april '24 (15:16)

Dit zijn de populairste cocktails in Amsterdam Centrum

Als je op zoek bent naar cocktails in Amsterdam Centrum kom je binnen enkele minuten al talloze opties tegen. Van mojitos tot gin & tonics en van prosecco's tot de meest creatieve daiquiris: waar je ook zin in hebt, in onze hoofdstad vind je het! In dit artikel lichten we 3 van de meest geliefde cocktails uit, zodat jij bij je volgende dagje uit weet wat je gaat bestellen!

17 april '24 ( 8:25)

De praktische kant van glazen ramen in restaurants

Glazen ramen kunnen een prachtige toevoeging zijn aan het interieur van een restaurant, maar ze vereisen ook regelmatig onderhoud om ze in optimale staat te houden. Het is essentieel voor restaurantbeheerders om een goed onderhoudsplan op te stellen om de levensduur van de ramen te verlengen en ervoor te zorgen dat ze er altijd smetteloos uitzien voor de gasten.

15 april '24 ( 9:29)

Tips voor Slimme Financiële Strategieën

Geld is een essentiële brandstof voor elk bedrijf. Het stelt je in staat om te groeien, te investeren en je zakelijke doelen te bereiken. Het is echter niet alleen belangrijk om geld binnen te halen; het is net zo cruciaal om ervoor te zorgen dat het geld binnen jouw bedrijf efficiënt wordt gebruikt en blijft werken voor jouw voordeel. In dit artikel bespreken we enkele belangrijke tips en strategieën om geld binnen jouw bedrijf te laten werken.

08 april '24 ( 9:07)

Een persoonlijke touch in de horeca

Stel je voor, je loopt een café binnen en het eerste wat je ziet, is jouw drankje geserveerd in een glas met een grappig logo of een leuke spreuk erop. Dat is toch meteen een ander begin van je bedrijf? Precies dit effect bereik je met glazen bedrukken. Het lijkt een kleinigheid, maar zoiets simpels kan echt het verschil maken voor hoe mensen jouw tentje zien en over het praatje aan de bar of de tafel.

02 april '24 (10:32)

De grootste dranktrends van 2024

Wat zijn onze tips voor de dranktrends van 2024? Sommige dingen veranderen nooit in de steeds evoluerende drankenindustrie en een daarvan zijn enkele dranktrends die tot de verbeelding spreken van zowel barmannen als de man op straat. Wij denken dat dit deel uitmaakt van wat de voedingsmiddelen- en drankenindustrie zo aantrekkelijk maakt; ze evolueren voortdurend, verleggen de grenzen en zijn flexibel in het omgaan met de veranderingen in de gewoonten van de consument. Daarom voorspellen we dat de volgende dranktrends in 2024 helemaal populair worden. 

18 maart '24 (15:31)

Waarom werken in de horeca fantastisch is

Ben jij op zoek naar een coole carrière waar je nooit een dag twee keer beleefd, waar de vonken er altijd vanaf spatten en je omringd wordt door een levendige sfeer? Dan ben jij voor de horeca gemaakt!