Normal_3600

Heb je over een paar dagen een feestje? Als je veel mensen uitnodigt, dan moet je ook aan veel dingen denken. Je moet bijvoorbeeld bedenken wat voor eten en drinken je gaat serveren. Koken kan moeilijk zijn als je voor veel mensen moet koken, zelfs met de hulp van je vrienden. Gelukkig kun je hiervoor altijd een beroep doen op de horeca. Catering is het verstrekken van een voedsel service op een locatie zoals een hotel, bar, restaurant, enzovoort. Met de hulp van catering hoef je je zelf geen zorgen te maken over wat je je gasten moet maken. De meeste horeca bieden menu's met verschillende gerechten waar je uit kunt kiezen. Laat ze je gewoon helpen en geniet van het feest. Het is eenvoudig om een bestelling te plaatsen en dit thuis te laten bezorgen. Met Florevita XL voetenbad relax je gewoon, pak je telefoon, zoek de beste horecazaak en boek ze.

Jaren 1770 tot jaren 1820

Het eerste grote evenement waarvan bekend is dat het in de Verenigde Staten werd georganiseerd, was een bal dat in 1778 in Philadelphia werd gehouden ter gelegenheid van het vertrek van de Britse generaal William Howe. Het bal werd verzorgd door Caesar Cranshell. In de vroege jaren 1820, werd Philadelphia het epicentrum van wat de horeca zou worden. Het horecabedrijf groeide uit tot een gerespecteerd en succesvol bedrijf. Er werkten onevenredig veel Afro-Amerikanen in de horeca. Robert Bogle, die vaak wordt beschouwd als 'de grondlegger van de catering', wordt gezien als degene die voor het eerst de cateringsector professioneel begon te organiseren.

Jaren 1840 tot 1930

Tegen het jaar 1840 had een tweede generatie Afro-Amerikanen in Philadelphia zich gevestigd als cateraars. Ze begonnen hun bedrijven te integreren met restaurants die ze bezaten. De term "cateraar" werd pas in de jaren 1880 op grote schaal gebruikt. Dit is ook het decennium waarin lokale gidsen begonnen met het vermelden van een groot aantal cateraars. Na verloop van tijd vonden blanke zakenmensen hun weg naar de industrie en tegen de jaren dertig waren de zwarte bedrijven bijna verdwenen. In de jaren dertig begon de Sovjet-Unie met het bouwen van openbare cateringbedrijven in de staat als onderdeel van haar collectivisatie inspanningen. Dit werd gedaan om menu's te maken die gemakkelijker te begrijpen waren.

Jaren 60 tot de moderne tijd

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd een rantsoenering systeem ingevoerd. Daardoor waren mensen gewend aan het gebruik van openbare catering. Na het einde van de Tweede Wereldoorlog zocht een groot aantal handelaren naar catering als een alternatief middel om hun bedrijf in stand te houden. In de jaren zestig had het eten in restaurants en andere openbare horecagelegenheden de populariteit van huisgemaakte maaltijden overtroffen. Toen in de jaren 2000 meer vrouwen de horeca ingingen, werd het een trend om koks in te huren om maaltijden te bereiden. Tegenwoordig kunnen mensen gemakkelijk alles bestellen wat ze willen, of het nu voor een enkele persoon is of voor een hele groep. Misschien wil je zelf koken als je ergens kampeert. Kook gewoon je eigen eten terwijl je wacht tot je kleren droog zijn op de camping droogmolen.