Normal_image003

De zomer is aangebroken en niemand wil binnen blijven als het buiten zo mooi weer is. Vanwege de reden en om de beste plek om te rusten te krijgen, zoeken hotels naar de nieuwste terrasmeubels en verlichtingselementen. In dit artikel informeren we je met de beste tips voor het inrichten van het hotelterras. Je gasten zullen hierdoor zeker tevreden zijn! 

 

Een essentieel onderdeel van een barterras is de zithoek. Tafels kunnen worden gecombineerd met stoelen, fauteuils of zelfs barkrukken, maar deze elementen moeten worden verlicht.

Er zijn veel verlichte meubelen, vervaardigd met materialen met een hoge weerstand en de nieuwste led-technologie. Ze zijn erg modieus en geven een speels tintje aan de decoratie.

Je hoeft ze alleen maar te combineren met de rest van de decoratie en de kleur te veranderen volgens de emoties die je wilt overbrengen. Plaats ook parasols zodat mensen als het regent niet in hun regenjas op het terras hoeven te zitten, terwijl ze bovendien helpen om het felle zonlicht te blokkeren.

's Nachts spelen de lichten een hoofdrol en vullen ze de ruimte met licht en kleur. Als led-meubels niet bij je stijl passen, kun je ingrounds of tafellampen gebruiken om betonnen ruimtes te verlichten en zo een subtiel lichtpuntje te creëren. Led-strips zijn ook een goede optie om een ​​hotelterras te verlichten. Elegant, chic en discreet, ze worden een essentieel element waar elke bar mee te maken heeft. Zo kunnen je gasten ook als het donker wordt nog genieten van een drankje op je hotelterras. 

Planten zijn bovendien een van de beste elementen om je zomerterras veel leven en frisheid te geven. Verticale tuinen zijn trendy en bieden de mogelijkheid om verschillende soorten planten te kweken. Reserveer daar een wand voor en creëer je mooiste design. Eventueel kun je hier ook een kapstok ophangen wat goed combineert met de planten. Hieraan kunnen je gasten vervolgens hun regenjas dames ophangen zodat ze dit niet op je hotelterras hoeven te dragen. Een groene kapstok is hier bijvoorbeeld ideaal voor, maar ook een houten exemplaar zal mooi passen bij de plantenwand. 

Als je hotelterras overdag in de zon staat, heb je een goede parasol nodig, zoals we eerder al hebben genoemd. Eventueel kun je echter ook voor een pergola kiezen, wat misschien nog wel een mooier effect heeft op het hotelterras. In de schaduw genieten gasten namelijk nog meer van barcocktails, terwijl een pergola ook bescherming biedt tegen regendruppels. Je gasten hoeven dus niet een regenjas heren aan te gaan doen als er ineens water uit de lucht valt. In plaats daarvan kunnen ze gewoon op het terras blijven zitten! 

We hebben al het perfecte hotelterras. Wat zou je nog meer aan de decoratie toevoegen? Je kunt namelijk natuurlijk ook zelf je eigen stijl doorvoeren op het terras, al is het alsnog zeker een aanrader om gebruik te maken van de bovenstaande tips. Door dit te doen, weet je zeker dat je gasten tevreden zijn met je hotelterras!