Almere Centrum krijgt drie nieuwe horecaconcepten

Binnenkort kunnen bezoekers van Almere Centrum terecht bij drie nieuwe horecazaken. Voor de culinaire liefhebbers openen in Almere een traditionele Italiaanse pizzeria, De Pizzabakkers, een Indiaas restaurant genaamd Kessariya en een plantbased keuken die de naam Copper Branch draagt, meldt Almere Centrum.

Bij Copper Branch wordt volledig plantaardig gekookt. Hier hebben gasten de keuzen uit gezonde, duurzame gerechten zoals wraps, verschillende bowls en salades. Daarnaast is er voor de zoetekauwen genoeg keuze tussen de croissants, taartjes of smoothies voor ontbijt, lunch en diner. Alles wordt bereid met duurzame producten en wordt zo gezond mogelijk gemaakt. In de gerechten zit zo min mogelijk suiker, vet en zout. Copper Branch wil niet alleen de liefhebbers van gezond eten naar hun toe halen, maar ook de fastfoodfans overtuigen dat plantaardig eten lekker is.

De Pizzabakkers

Stefano en Guiseppe zijn twee vrienden die beide zijn geboren in Italië. Zij leerden elkaar kennen als collega’s bij één van de vestigingen van De Pizzabakkers. Al snel hadden zij het plan om samen een restaurant te gaan openen en kregen daar ruimte voor binnen de keten. Gasten kunnen bij De Pizzabakkers terecht voor lunch, borrel of diner. Op het menu staan verschillende Romeinse pizza’s en andere Italiaanse hapjes. De Pizzabakkers is een familiebedrijf waar iedereen welkom is. Zo is er voor families met kinderen speeldeeg waarmee die zich kunnen vermaken. De ambitie van de twee vrienden is om er een buurtrestaurant van te maken: “Een plek voor jong en oud met goede muziek en een goede sfeer.”

Kesseriya

Bij Kesseriya kunnen gasten Indiase delicatessen proeven op basis van 25 exotische specerijen. Veel gerechten komen voort uit de Indiase streetfood. Zo kunnen gasten kiezen tussen gerechten als samosa’s, verschillende curry’s of tandoori. De gerechten kunnen in het restaurant gegeten worden, maar er is ook de mogelijkheid om het af te halen of te laten bezorgen.

Door: Nationale Horecagids