Normal_coronavirus-4952102_1920

Omdat er in zijn café een corona-uitbraak was vastgesteld, sloot eigenaar Remy Koppel de deuren. Thierry Baudet van het Forum voor Democratie gebruikte de sluiting om te benadrukken dat het coronatoegangsbewijs niet werkt. Daar is de eigenaar van café Camelot niet blij mee. Koppel vindt het niet gek dat er na versoepelingen meer besmettingen komen, maar hij denkt nog steeds dat de vaccins helpen om ziekenhuisdrukte te voorkomen, met name op de intensive cares. Dit meldt De Stentor. 

Koppel vindt het niet gepast dat Baudet zijn kroeg gebruikt om een politiek standpunt te maken. “Hij gebruikt ons leed om zijn eigen politieke standpunt te maken. Op Twitter ben je daar natuurlijk vrij in, maar ik vind het een beetje flauwekul.”

Corona-uitbraak

Café Camelot kreeg vorige week te maken met een besmette gast. Personeel leek een paar dagen later de dans te hebben ontsprongen, maar uiteindelijk zijn toch ongeveer zeven medewerkers én Koppel zelf besmet geraakt met het virus. De besmette persoon, het cafépersoneel en Koppel zijn volledig gevaccineerd. De vaccins kunnen een besmetting niet voor 100 procent tegengaan, maar zorgen er vooralsnog wel voor dat er minder mensen zijn die ernstig ziek worden door het virus.

Door: Nationale Horecagids