3 oktober 2011 om 12:31
< 1 min lezen

Ziekteverzuim in horeca het laagst

DEN HAAG (ANP) – Mensen die in de horeca werkzaam zijn, melden zich het minst vaak ziek. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek die maandag bekend werden. In het tweede kwartaal van dit jaar kwam het ziekteverzuim van werknemers in de horeca uit op 2,5 procent. Het landelijk gemiddelde is 4,1 procent.

De bedrijfstakken met het meeste verzuim zijn met 5,1 procent het openbaar bestuur, het onderwijs en de industrie. Ook in de gezondheidszorg lag het verzuim met 5,0 procent relatief hoog.

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    Zwolle eert Jonnie Boer met Cruyff Court

    Gisteren om 15:07
    • Restaurant

    Wat is het verschil tussen een normale parasol en horeca parasol?

    4 november 2025 om 11:50

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland