5 augustus 2011 om 16:54
< 1 min lezen

Zeeuwse topkoks koken voor Japan

De Zeeuwse topchefs Sergio Herman (Oud Sluis) en Edwin Vinke (De Kromme Watergang) verlenen hun medewerking aan liefdadigheidsdiner voor de slachtoffers van de aardbeving in Japan, zo meldt de PZC.

In restaurant Onder de Linden in Zuiddorpe vertonen de koks donderdagavond 8 september tijdens Campai for Sendai hun kookkunsten. De opbrengst gaat in zijn geheel naar een kinderproject in de door de Tsunami getroffen stad Sendai.

Een couvert kost die avond 300 euro. Ook voor bedrijven bestaat de mogelijkheid tafels te reserveren.

Klik hier voor meer informatie. 

© Nationale Horecagids 

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    Wat is het verschil tussen een normale parasol en horeca parasol?

    4 november 2025 om 11:50
    • Restaurant

    Arbeidsinspectie sluit De Kleine Moghul en Kohinoor van India in Groningen

    30 oktober 2025 om 10:38

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland