8 december 2015 om 17:42
< 1 min lezen

Tips voor (brand)veilige en succesvolle feestdagen

Tijdens kerst en Oud&Nieuw versieren veel horecaondernemers de zaak extra feestelijk. Maar ook tijdens deze dagen zit een ongeluk in een klein hoekje. Daarom is het noodzakelijk dat u de tijd neemt om kritisch te kijken naar de (brand)veiligheid van uw zaak. De versieringen, de vluchtroutes, het aantal feestgangers: het zijn allemaal factoren om rekening mee te houden.

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Cafe

    Horeca makelaar: specialist in koop, verkoop en huur van horecapanden

    17 oktober 2025 om 14:43
    • Cafe

    Horeca Overijssel treedt hard op tegen overlastgevers

    10 oktober 2025 om 11:34

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland