5 april 2018 om 14:25
< 1 min lezen

Ruim 100 restaurants laten 3500 gasten proeven hoe lekker zoutbewust eten is

Ruim 100 restaurants ontvingen meer dan 3500 gasten tijdens de Nierstichting Restaurant Driedaagse die op 6, 7 en 8 maart jongstleden plaatsvond. Tom Oostrom, directeur Nierstichting: “We hebben het belang van minder zout eten tijdens deze eerste landelijke editie goed voor het voetlicht gebracht. We zijn heel blij met het grote draagvlak bij restaurants en het publiek en gaan de Driedaagse de komende jaren verder uitbreiden!"

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    De Librije brengt eerbetoon aan Jonnie Boer met nieuw kookboek

    19 november 2025 om 10:24
    • Restaurant

    Zwolle eert Jonnie Boer met Cruyff Court

    11 november 2025 om 15:07

Aankomende evenementen

11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland