19 januari 2012 om 15:18
< 1 min lezen

Restaurant introduceert het wintertoerisme in Grou

GROU – Restaurant De Vrijheid en historisch salon/passagiersschip Gaasterland in Grou introduceren het wintertoerisme. Met het passagiersschip worden deze winter vaartochten gehouden met verschillende thema’s. Dat meldt Degrouster.nl.

Tijdens de vaartocht zal een deskundige een thema verbinden met wat passagiers beleven onderweg, zoals bevroren water, landschapsschilderkunst, schepen, natuur en visserij.

“De schoonheid en ongereptheid van Midden-Friesland in de winter is ongekend mooi”, zegt Melle Bakker, eigenaar van restaurant De Vrijheid. “Dat willen wij met themavaartochten aan de mensen laten zien, in combinatie met eerlijke en heerlijke gerechten.”

Afgelopen maandag was de eerste vaart.

© Nationale Horecagids

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    Zwolle eert Jonnie Boer met Cruyff Court

    11 november 2025 om 15:07
    • Restaurant

    Wat is het verschil tussen een normale parasol en horeca parasol?

    4 november 2025 om 11:50

Aankomende evenementen

11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland