Restaurant De 7Bergsche Hoeve opgenomen in Lekker 2012
ZEVENBERGEN – Restaurant De 7Bergsche Hoeve van Golden Tulip Zevenbergen is opgenomen in de Lekker 2012. Eigenaren George en Maïté Muns werden in de gids geroemd om hun in huis gerookte Oosterscheldepaling en de ‘verrukkelijke’ combinatie met de Elzasser Pinot Gris.
De opname in het culinaire jaarmagazine is het resultaat van prima prestatie van het restaurant team. In de Michelin Gids en de Gault Millau Gids kreeg het restaurant afgelopen jaren ook een vermelding.
Over Restaurant De 7Bergsche Hoeve
De 7Bergsche Hoeve heeft iets met haar Zeeuwse achterland, voelt zich daar als een vis in het water.
Kreeft, tarbot, griet, oesters, mosselen, paling: eigenaar George Muns en zijn vrouw Maïté zijn trots op hun immers verse visspecialiteiten. Maar ook in andere seizoensspecialiteiten als asperges en wildgerechten heeft de 7Bergsche Hoeve een naam hoog te houden.
De uitgebreide wijnkaart voldoet aan dezelfde hoge eisen.
© Nationale Horecagids