22 september 2015 om 19:29
< 1 min lezen

Pure innovatie bij Hop&Stork

Bent u er al eens geweest? In het nieuwe Hop&Stork? Voor een ijsje, een luxe kopje koffie met een unieke, zelfgemaakte bonbon? Deze week in 'Hart van de Horeca' vertellen eigenaren Anil Soekhoe en Remco Groenewold over hun 'Hop&Stork: Chocolate and Coffee’ waar zij retail en horeca combineren. Hoe blijven zij innovatief? En hoe zorgen zij voor voldoende rendement? Wat is hun passie? Hoe blijven zij hun gasten verrassen? Laat u inspireren door hun verhaal.

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    De Librije brengt eerbetoon aan Jonnie Boer met nieuw kookboek

    19 november 2025 om 10:24
    • Restaurant

    Zwolle eert Jonnie Boer met Cruyff Court

    11 november 2025 om 15:07

Aankomende evenementen

11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland