Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Lightspeed valt op met horeca kassa software

Door Redactie Nationale Horecagids
schedule 5 min
location_on [xx]km
Steeds meer restaurants nemen afscheid van de onhandige en veels te grote, ouderwetse kassa systemen op hun toonbank. Meestal wordt er voor een iPad kassa gekozen. Dat is niet alleen mooier om naar te kijken maar geeft ook eindelijk het nodige inzicht in de data van een zaak.
De missie achter Lightspeed
 
Bij Lightspeed draait alles om de onafhankelijke ondernemer. Met de intelligente kassasoftware geven zij restaurateurs de tools in handen om data in hun voordeel te gebruiken. Zo krijgt iedere ondernemer, van klein café tot een groot restaurant volledige grip op zijn zaak. Wat verkoopt het beste, wat minder? Welke werknemer verkoopt het meest? Wie is altijd te laat? Hoeveel liter rosé moeten er in de zomermaanden per week bijbesteld worden?
 
Kracht in eenvoud
 
Een intelligente kassa mag er ondanks alle power niet ingewikkeld uitzien. Bij Lightspeed Restaurant ligt daarom een enorme focus op design. Het interface is overzichtelijk, aanpasbaar en intuïtief zodat elke medewerker er in no time mee overweg kan. Elke medewerker kan in de kassa inloggen, er kunnen floorplans aangemaakt worden, reserveringen beheerd en rekeningen makkelijk gesplitst worden. En dat is maar een kleine greep uit de handige opties die standaard in het Lightspeed product zitten.
 
De enige tool die je nodig hebt
 
Met meer dan 4.000 aangesloten horecagelegenheden is het Lightspeed kassasysteem een volledige managementtool voor de horeca, niet alleen voor restaurants, maar ook voor cafés en hotels. Lightspeed is ook officiële partner van de KHN en gecertificeerd door keurmerk betrouwbaar afrekensysteem. En dank de cloud technologie hoeft de eigenaar niet meer persoonlijk in de zaak aanwezig te zijn om te kijken hoe het gaat. Altijd vanuit overal inloggen en real-time data inzien. Dit bespaart tijd en geld en helpt de horecaondernemer op te focussen waar het echt om draait: de gasten.
 
Voor meer info over de kassasystemen, kijk op de website van Lightspeed.

(Dit is een gesponsord bericht)
25 oktober '24 (11:48)

Akkoord over nieuwe cao horeca: vooral meer ervaren medewerkers gaan erop vooruit

Werkgevers en vakbonden FNV en CNV hebben een overeenkomst bereikt over een nieuwe cao voor horecamedewerkers. Dat melden branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en FNV. Volgens de afspraken stijgen de lonen van werknemers in de laagste twee salarisschalen de komende twee jaar mee met het minimumloon.

23 oktober '24 ( 6:32)

Minder cafés in Nederland, maar meer restaurants en cateringbedrijven

DEN HAAG (ANP) - Het aantal cafés in Nederland is sinds 2007 met bijna een derde afgenomen. Wel kwamen er een stuk meer restaurants en bedrijven in de eventcatering bij, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van nieuwe cijfers.

09 oktober '24 (10:48)

Nationale Krokettendag

Een van de meest iconische Nederlandse snacks verdient natuurlijk een eigen dag. Daarom is het op 9 oktober Nationale Krokettendag in Nederland. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten kroketten te vinden. Of je nou houdt van een traditionele vleeskroket of een vegetarische variant maakt niet uit. Op 9 oktober eren we de verrukkelijke kroket. 

07 oktober '24 (13:02)

Michelin- en groene sterren uitgereikt aan deze toprestaurants

De Librije in Zwolle is het enige restaurant in Nederland dat drie Michelinsterren mag voeren. Jonnie en Thérèse Boer kregen maandag in Maastricht voor het twintigste jaar de hoogste onderscheiding in het restaurantwezen toegekend. De eerste keer dat de chef-kok van De Librije een ster kreeg was in 1993.

07 oktober '24 ( 6:04)

Welke restaurants krijgen er een Michelin- of groene ster bij?

Op de horecavakbeurs BBB in Maastricht wordt maandag bekendgemaakt welke restaurants een Michelinster (erbij) krijgen. De sterren zijn een erkenning voor chefs die op hoog gastronomisch niveau koken.

05 september '24 (13:00)

Kaas-pizza dag

Pizza is een van de meest geliefde gerechten wereldwijd, en de eenvoud van een kaas-pizza staat centraal in deze culinaire favoriet. Kaas-pizza dag is een dag waarop we de pure, onweerstaanbare smaak van kaas op een knapperige pizzabodem vieren. Deze dag is een must voor elke pizzaliefhebber en biedt een geweldige kans om even stil te staan bij de eenvoud die dit gerecht zo bijzonder maakt.

12 augustus '24 (17:32)

Drukte bij strandtenten en terrassen door mooi weer

DEN HAAG (ANP) - Het is druk in de strandtenten langs de Nederlandse stranden. Brancheorganisatie de Nederlandse Kust Vereniging (NKV) en strandtenten in Vlissingen en Scheveningen zien maandag veel gasten en volle terrassen.

12 augustus '24 (10:17)

Geen slachtoffers bij brand pizzeria Leeuwarden, brand onder controle

LEEUWARDEN (ANP) - De brand in een pizzeria aan de Zuidvliet in Leeuwarden is onder controle. De brandweer verwacht nog geruime tijd bezig te zijn met nablussen, vertelt een woordvoerder. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt.

08 augustus '24 (10:54)

Baby’s en peuters na 17.30 niet welkom in restaurant in Oostkapelle

Mossels & Meer, een restaurant in het Zeeuwse Oostkapelle, heeft een drastische maatregel genomen: ouders met baby’s en peuters die na 17.30 binnenkomen, worden de deur gewezen. Kinderen zijn rond bedtijd te druk en hebben in het verleden voor gevaarlijke situaties gezorgd. Dit meldt Hart van Nederland. 

05 augustus '24 (22:02)

Brand in Haags restaurant; een gewonde gevallen

Een persoon is naar het ziekenhuis gebracht nadat er brand was uitgebroken in een Haags restaurant. Ook vier anderen zijn door het ambulancepersoneel nagekeken op het inademen van rook, maar hoefden niet naar het ziekenhuis, meldt de brandweer.