TV-kok Julius Jaspers krijgt eigen serie bij HorecaNederland.TV
Vanuit zijn eigen keuken bereidt Jaspers elke week een eenvoudig gerecht met eveneens eenvoudige middelen. Zo laat hij zien hoe je de perfecte friet maakt, bakt hij een omelet en gebruikt hij Coca Cola voor een speciale barbecuesaus. In vlotte, korte afleveringen toont Jaspers vliegensvlug het bereidingsproces van deze simpele recepten om te laten zien dat je geen topchef hoeft te zijn om een smakelijk gerecht op tafel te kunnen zetten.
‘De keuken van Julius’ is voor de horecazender het eerste uitstapje naast de reguliere reportages, die sinds april van dit jaar wekelijks worden geproduceerd. De zender bestaat nu een half jaar en heeft inmiddels 25 uiteenlopende reportages over de horeca ontwikkeld en uitgezonden. Voor Gerlof Bos, oprichter en presentator van HorecaNederland.TV, was een vlot en creatief kookprogramma een ideale nieuwe stap in de programmering van de zender, zeker nu de feestdagen naderen. “Maar wel op een eigenzinnige manier, niet zoals die talloze kookprogramma’s die we allemaal al kennen. De Keuken van Julius is snel, speels en informatief tegelijkertijd, perfect voor het internet.”
Bos is verheugd met de samenwerking met Jaspers en is inmiddels druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe programma’s in en rondom de horecabranche, die zich in de nabije toekomst bij ‘De keuken van Julius’ mogen aansluiten.
De eerste aflevering van ‘De keuken van Julius’ is vanaf donderdag 27 oktober om 20.00 uur te zien op HorecaNederland.TV. Tot het eind van het jaar verschijnt elke donderdagavond een nieuwe aflevering.
(Dit is een advertorial)